LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

09.11.2009., ponedjeljak

Sportski rezultati proteklog tjedna

Nakon jednotjedne stanke zbog blagdana Svih svetih, sinoć su rukometašice ŽRK “Pitomača” u pitomačkoj sportskoj dvorani, u utakmici 7. prvenstvenog kola II. HRL sjever, ugostile rukometašice ŽRK “Pan-Đakovo”, te su svoje gošće savladale sa 33:28 (20:11), u utakmici u kojoj su u prvom poluvremenu napravile nedostižnu razliku, a u drugom ležernijom igrom omogućile gošćama da smanje razliku na pristojnih -5. Za ŽRK “Pitomača” nastupile su Kovačić, Šimić 10 (1), M.Habijanić, H.E.Habijanić 1, Hegediš 2, Begović 6 (1), Bosanac 2, Petković 1, Janeš 2, Veličan, Đud 9, Tomljanović, Dražić i Kožarić. Šestom prvenstvenom pobjedom pitomačanke su zadržale drugu poziciju sa istim brojem bodova kao i vodeća ekipa ŽRK “Podravka Lino” iz Koprivnice. U idućem kolu pitomačanke gostuju u Čakovcu.

Druga ekipa ŽRK Pitomača sastavljena od igračica sa nešto manjom minutažom u prvoj ekipi, te igračicama rođenim 1994. godine i mlađe, trebala je također jučer, u Križevcima, igrati svoju utakmicu 7. kola Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, kod druge ekipe domaćih rukometašica ŽRK “Mlinar”, ali je ista u petak odgođena na zahtjev križevčanki. U idućem kolu pitomačanke gostuju u Kloštru Podravskom.


Od općinskih četvrtoligaša u subotu su svoj nastup u 13. kolu IV. HNL sjever, podskupina B, imali nogometaši NK “Croatia” iz Grabrovnice, koji su na gostovanju u Kalinovcu poraženi od domaćih nogometaša sa visokih 5:1. Nogometaši NK “Pitomača” kao domaćini jučer su na svom igralištu sa nogometašima NK “Mladost” Čačinci odigrali neodlučenih 1:1. U idućem kolu na rasporedu je općinski derbi naših predstavnika, a u Kloštru Podravskom domaćin je NK “Croatia”.

Juniori NK “Pitomača” jučer su u utakmici 10. kola ŽNL za juniore, kao domaćini pobijedili juniore NK “Bilogora” iz Špišić Bukovice sa visokih 16:0, dok su pioniri i juniori NK “Croatia” iz Grabrovnice gostovali kod vršnjak u Svetom Đurađu. Juniori su pobijedili svoje domaćine sa 5:0, a u predigri i pioniri U-14 sa 7:1. U idućem kolu pitomački juniori gostuju u Rušanima kod juniora NK “Napredak”, a grabrovčani su domaćini juniorima i pionirima NK “Turanovac”.

Nogometaši NK «Turnašica» u nedjelju su u utakmici 11. kola prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL Virovitičko podravske županije kao domaćini pobijedili nogometaše NK “Tehničar” iz Cabune sa 4:1, a u idućem kolu gostuju kod nogometaša NK “Graničar” u Okrugljači. Juniori NK “Turnašica” u zaostaloj utakmici juniorske lige sa 3:2 pobijedili su juniore NK “Graničar” iz Okrugljače, čime su postali jesenski prvaci.

U posljednjem 10. kolu III. ŽNL Virovitičko-podravske županije, skupina Virovitica – Pitomača, u nedjelju su postignuti slijedeći rezultati: NK “Kladare” - NK “Podravec” Dinjevac 5:2, NK “Orešac” - NK “Otrovanec” 1:2, NK “Sveti Đurađ” - NK “Mladost” Stari Gradac 4:0, dok su slobodni nogometaši NK “Aršanj” Sedlarica. Jesenski prvaci su nogometaši NK “Otrovanec”.
kuglanje
Pitomačke kuglačice i kuglači ovoga vikenda nastavili su sa svojim prvenstvenim nastupima. Kuglačice KK “Pitomača” u ovom kolu II. HL - regija istok, kao domaćini na virovitičkoj kuglani pobijedile su kuglačice KK “Obrtnik” iz Slavonskog Broda sa 6:2. Za pitomačanke su nastupile: Veršec, Kaša, Vukčević, Kaša-Kovač, Golubić i Žibreg.

Kuglači KK “Pitomača” u 6. kolu III. HL regija istok, na svojoj su kuglani upisali drugu ovosezonsku pobjedu, savladavši sa 6:2 kuglače KK “Obrtnik” iz Nove Gradiške. Za pitomačke kuglače nastupili su Tot (osvojio bod), Rakijašić (osvojio bod), Zvonarić, Uremović, Kovačić (osvojio bod), Švarbić (osvojio bod), a dva boda dobivena su i za pobjedu od 2963:2886 u broju srušenih čunjeva.

Stolnoteniski klub “Pitomača” ovog je vikenda nastupio u prvenstvu IV. STL, te su u sastavu Rešetar, Mioč i Krmić, ostvarili tri uvjerljive pobjede. Pitomački stolnotenisači savladali su STK “Sokol” Virovitica sa 4:1, STK “Čazma” sa 4:1, a STK “Slatina” sa 4:0.
Pitomača.hr

- 16:40 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.