LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

13.10.2009., utorak

Sportski rezultati proteklog tjedna

Rukometašice ŽRK “Pitomača” u subotu poslijepodne u koprivničkoj sportskoj dvorani odigrale su derbi utakmicu 4. kola II. HRL sjever, u kojoj su se sastale sa domaćim rukometašicama ŽRK “Podravka Lino”. U susretu dviju do sada neporaženih momčadi u ovogodišnjem prvenstvenom natjecanju, bolje su se snašle domaće rukometašice koje su pobijedile sa 31:28, u izjednačenoj utakmici u kojoj je presudila serija domaćina od 7:1 u završnici prvog poluvremena i bijeg na tri gola viška (16:13), koji su se do kraja pokazali nedostižni za pitomačanke., zbog obadva promašena sedmerca, nekoliko neiskorištenih zicera i u subotu neraspoloženih vratarki. Za ŽRK “Pitomača” nastupile su: Kovačić, Šimić 6, M.Habijanić 2, H.E.Habijanić, Hegediš 6, Filipović, Banović, Petković 4, Janeš 3, Veličan, Đud 7, Bosanac, Dražić i Kožarić. U idućem kolu u Pitomači gostuju igračice novajlija u ligi ŽRK “Petrijevci”.

Oba općinska četvrtoligaša u nedjelju su kao gosti nastupili u utakmicama 9. kola IV. HNL sjever, podskupina B. NK “Pitomača” u derbiju začelja poražena je u Končanici od nogometaša domaćeg NK “Ribar” sa 3:1, dok je NK “Croatia” iz Grabrovnice kod nogometaša NK “Mladost” u Kloštru Podravskom odigrala neodlučenih 1:1. U idućem 10. kolu NK “Pitomača” domaćin je NK “Podravac” iz Virja, a NK “Croatia” u Grabrovnici ugošćuje NK “Kamen” iz Sirača.

Juniori NK “Pitomača” proteklog su tjedna imali na rasporedu dvostruki program. Najprije su u četvrtak na domaćem terenu u utakmici 6. kola 1. ŽNL juniora pobijedili juniore NK “Rezovac” sa 6:0, dok su jučer, u utakmici 7. kola, na gostovanju u Milanovcu savladali domaći NK “Sokol” sa 5:0. Grabrovčani su u tjednu na domaćem terenu savladali juniore NK “Dinamo” iz Kapele Dvora sa 3:0, dok su pioniri U-14 sa svojim gostima odigrali neodlučenih 2:2. U subotu su jedni i drugi gostovali u Rezovcu, gdje su sa po 1:0 bili uspješniji od svojih domaćina. U idućem kolu naši općinski predstavnici u Pitomači igraju međusobno.

Pitomački su pioniri u subotu u 7. kolu IV. HNL sjever za pionire, skupina B, bili domaćini svojim vršnjacima iz NK “Podravec” iz Virja, te su ih uvjerljivo pobijedili u sve tri kategorije: U-10 sa 6:1, U-12 sa 6:0, te U-14 sa 8:0. Iduće, 8. kolu pionirima donosi gostovanje u Bjelovaru kod druge ekipe pionira istoimenog domaćina.

Pioniri U-10 NK “Croatia” poraženi su na gostovanju u Virovitici, od vršnjaka istoimenog kluba sa 10:3.

Pitomački veterani u četvrtak su u utakmici 7. kola Županijske lige veterana na domaćem terenu sa visokih 9:1 savladali veterane NK “Slavonija” iz Sladojevaca, a danas ih u Slatini očekuju domaći veterani u derbi utakmici 8. kola i dosadašnjeg dijela prvenstva. Iduće nedjelje u Pitomači gostuju veterani NK “Suhopolje”.

Nogometaši NK «Turnašica» u nedjelju su još jednom poraženi na domaćem terenu, u utakmici 7. kola prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL VPŽ, u kojoj su ugostili nogometaše NK “Grabić”. Gosti su slavili sa 2:3. U idućem kolu turnašičani su gosti nogometaša NK “Mladost” u susjednoj Vukosavljevici.

U utakmicama 6. kola III. ŽNL VPŽ koje su igrane u nedjelju postignuti su slijedeći rezultati: NK “Kladare” – NK “Sveti Đurađ” 2:1, NK “Aršanj” Sedlarica - NK “Mladost” Stari Gradac 4:4, te NK “Podravec” Dinjevac - NK “Otrovanec 0:1. U idućem 7. kolu sastaju se: NK “Mladost” Stari Gradac - NK “Podravec” Dinjevac, NK “Sveti Đurađ” - NK “Aršanj” Sedlarica, te NK “Orešac” - NK “Kladare”, dok su slobodni nogometaši NK “Otrovanec.

Pitomačke kuglačice u 3. kolu II. HKL regija istok bile su slobodne, dok su kuglači, također u 3. kolu III. HKL regija istok, ovog vikenda gostovali kod kuglača KK “Donji Miholjac”, te su poraženi sa visokih 8:0.

Jučer su članovi Karate kluba “Pitomača” nastupili u Daruvaru na 9. Memorijalu Slavka Krivskog “Darfest 2009.”. U konkurenciji 319 natjecatelja iz 44 karate kluba, KK “Pitomača” nastupio je sa svojih 6 natjecatelja od kojih je u konkurenciji mlađih kadeta u borbama +45 kg Matija Maresić osvojio treće mjesto, kao i učenici ekipno (Prtenjača, Uremović, Jeftimov) u katama. Na memorijalu su nastupili i Marko Bogović, Karlo Vončina, te Tena Šolinić.

Nakon što su prošle nedjelje rekreativci Rekreacijskog društva «Zeleno srce organizirali planinarski izlet na Ravnu goru kod Trakošćana (680 m/n.v.), na koji se uputilo 17 rekreativaca, koji su na odredištu imali organizirano 10 kilometarsko pješačenje (3,5 sati) i posjet dvorcu Trakošćan, za jučer su isti za svoje članstvo i sve ostale ljubitelje prirode organizirali biciklistički izlet na dravsko izletište i uživanje u ribljim specijalitetima (babuške na kotlu), no planirani izlet odgođen je zbog loših vremenskih prilika do daljnjega.
Pitomača.hr

- 16:05 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.