LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Godišnja izložba slika učenika Likovnog kluba "Paleta" Pitomača 2009. - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

02.10.2009., petak

Godišnja izložba slika učenika Likovnog kluba "Paleta" Pitomača 2009.

Umjetnička likovna organizacija - Likovni klub "PALETA" sa sjedištem u Zagrebu i Koprivnici, osnovan je s ciljem - da bi zainteresirane upoznao s njihovom kreativnošću i otvorio im skrivena vrata likovne umjetnosti, a potom pružio mogućnost usavršavanja crtačke i slikarske vještine i talenta.

Tako je i u Pitomači prije više od tri godine zaživjela svojevrsna Škola crtanja i slikanja, mala možda po broju učenika, ali velika po njihovom talentu, napredovanju i usavršavanju vlastitog likovnog i kreativnog izričaja.

Ovogodišnja izložba postavljena je u izložbenom prostoru Općine Pitomača od 1. listopada u 19 sati, a selekcija je najboljih crteža i slika polaznika koje su nastale kroz proteklu školsku godinu. Iako prevladavaju vrlo zrele i po likovnom izričaju zanimljive i dojmljive slike, ipak su to još uvijek njihovi prvi, ponekad nesigurni koraci, tek odškrinuta vrata u taj čudesni svijet boja i oblika, a s vremenom će se ona i širom otvoriti, a njihove slike i izložbe još će nas više ispuniti ljepotom i divljenjem.
Zaželimo im svima od srca još mnogo lijepih slika, izložbi i uspjeha!

Profesionalni slikar: Ivan Lovreković

- 17:50 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.