LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Ukradena "Dravska kraljica",najveći drveni čamac na rijeci Dravi - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

29.07.2008., utorak

Ukradena "Dravska kraljica",najveći drveni čamac na rijeci Dravi

TRAŽI SE "Dravska kraljica" i motor


Najveći drveni čamac (čon) "Dravska kraljica" u vlasništvu Udruge Drava-dokumentacijski centar,ukraden je između 19.i 24.srpnja sa veza na ušću rijeke Mure u Dravu.Taj čon Udruga koristi u svojim programima na lovu poznatih Dravskih nemani te upoznavanju prirodnih ljepota naše drage Podravine i rijeke Drave.
Desetak dana prije ove krađe provaljeno je i u skladište Udruge odakle je ukraden vanbrodski motor za drugi veliki čon koji se zove "Dravska neman".Tim krađama Udruga "Drava-dokumentacijski centar" ostala je bez gotovo svih sredstava u planiranim plovidbama,izletima i drugim pustolovnim avanturama po rijeci Dravi.
Pozivaju se svi koji nešto znaju o navedenim krađama da jave policiji ili Udruzi!

DRAVSKI ČON:"Dravska kraljica",7m x 1,4m,najveći drveni čamac na Dravi,reg.oz. OK 7126. FOTOGRAFIJA(byDDC)
MOTOR:crni 4-taktni motor TOHATSU od 18KS ser.broj 74301 XF FOTOGRAFIJA(byDDC)

Zadnji puta "Dravska kraljica" plovila je u okviru projekta "Zdravi grad", "Zdravi na Dravi", "Oragne day No.2" i "Ljetne igre na Dravi",gdje je više od 60 mladih uživalo u njenoj vožnji.Policija je navodno na tragu počinitelja a Udruga nudi skromnu nagradu za informaciju koja će dovesti do otkrivanja počinitelja i povratka ukradene opreme.

- 17:40 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.