LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati od 15. do 18. svibnja - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

20.05.2008., utorak

Sportski rezultati od 15. do 18. svibnja

Rukomet -pitoSportRukometašice druge pitomačke ekipe u ovom su kolu slobodne, te će vrijeme do posljednje utakmice Međužupanijske rukometne lige i gostovanja u Bjelovaru provesti u pojačanom treningu. Pitomačku prvu ekipu od 06. lipnja očekuje i nastup u kvalifikacijama za ulazak u II. HRL sjever, pa će kao pripremu za navedeni nastup imati u utakmici protiv druge ŽRK «Lokomotiva» iz Zagreba, koja će u Pitomači gostovati slijedećeg vikenda.

Nogomet -pitoSportSeniori NK «Pitomača» u 28. kolu IV. HNL sjever – podskupina B, u nedjelju ugostili su nogometaše NK « Čazma» te ih pobijedili 2:0. Golove su postigli Goran Bedeković i Hrvoje Bedeković. Iduće kolo pitomačani gostuju u Kalinovcu.Juniori i kadeti igrali su protiv Bjelovara i izgubili 2:0 i 5:0. Pioniri su igrali u Daruvaru – U-10 izgubili 3:0, U-12 izgubili 5:0, a U-14 pobijedili 3:1 i tako postali prvaci dva kola prije kraja prvenstva. Iduće kolo juniori i kadeti odlaze u goste Suhopolju, a pioniri dočekuju 24.05. Podravac.Seniori NK «Croatia» iz Grabrovnice koji također igraju u IV. HNL sjever- podskupina B., igrali su u gostima protiv NK «Papuk» iz Orahovice te izborili još jednu vrijednu pobjedu u borbi za ostanak u ligi. Pobijedili su 2:1, a zgoditke su postigli Zdravko Binički i Nikola Suvajac. Iduće kolo igraju protiv NK «Gradina». Mlađe kategorije NK»Croatie» igrali su u Kapela Dvoru, juniori 1:1, a pioniri izgubili 13:1.Seniori NK «Mladost» - Stari Gradac koji igraju II. ŽNL odigrali su prvenstvenu utakmicu protiv NK «Vukosavljevica» i izgubili rezultatom 3:1.

Odigrane su i utakmice III. ŽNL, a rezultati su sljedeći:
Orešac – Otrovanec 3:2
Turnašica – Aršanj 3:1
Slavonac – Podravec 2:4

SPORTSKI RIBOLOV
Dana 18.05. na ribnjaku «Grudnjak» kod Orahovice, održano je Županijsko takmičenje u športskom ribolovu udicom na plovak. Od naših ribiča sudjelovali su kadeti i seniori oba športsko ribolovna kluba «Smuđa» i «Šarana». Kadetkinje ŠRK-a «Smuđ» Križnica - Petra Jug, Monika Posenjak i Nikolina Fičko, plasirale su se u završnicu državnog kupa Hrvatske koja će biti održana u srpnju u Vinkovcima.

SPORTSKA REKREACIJA
U subotu 17. svibnja održan je prvi ovogodišnji streetbal turnir «3 na 3», na kome je nastupilo dvadesetak košarkaša raspoređenih u četiri ekipe: KTC, Slatinska banka, Rajzeri- Betatim i Prešpan. Igralo se sistemom svaki sa svakim dvokružno, a po pokazanoj igri i htijenju, kao i prisutnim promatračima, moglo se zaključiti da u Pitomači još ima srca koja kucaju za košarku. Jučer su pobijedili „Rajzeri- Betatim“, a ostali sudionici obećali su još bolji nastup na slijedećem okupljanju koje će zbog mogućnosti dolaska još par ekipa biti iduće subote. Od svih sudionika ova akcija Športske zajednice općine Pitomača je ocijenjena vrlo uspješnom, a posebno zadovoljstvo iskazano je zbog renoviranja igrališta i postavljanja rasvjete koja će poslužiti već iduće subote.
Pitomača.hr

- 17:21 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.