LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Virovitičko – podravski župan Tomislav Tolušić posjetio Pitomaču gdje se sastao s čelnicima općine - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

04.04.2008., petak

Virovitičko – podravski župan Tomislav Tolušić posjetio Pitomaču gdje se sastao s čelnicima općine

foto:Vpž
Župan Virovitičko – podravske županije Tomislav Tolušić, posjetio je općinu Pitomaču, što je njegov prvi službeni posjet jednoj općini u našoj županiji.
U Pitomači se župan Tolušić sastao s načelnikom općine Željkom Grgačićem, te članovima Poglavarstva, Rikardom Bakanom, Nevenom Bedekovićem, Vesnom Bedeković koja je ujedno i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kuliutur i šport u Virovitičko – podravskoj županiji.
U uvodnom govoru, župan Tomislav Tolušić je apostrofirao značajne pomake u razvoju općine Pitomača, naglasivši kako će općina, kao i druge općine i županiji, imati punu potporu Virovitičko – podravske u svojim projektima koji su ne samo od općinskog već i županijskog značaja.
Govoreći o daljnjem razvoju općine Pitomača, načelnik Željko Grgačić i njegovi suradnici, govorili su o proširenju poduzetničke zone što se očekuje u lipnju ove godine, daljnjem gospodarskom razvoju, turističkim predispozicijama pitomačkog kraja, podcrtavši značaj Križnice i rijeke Drave, čiji su potencijali još uvijek nedovoljno iskorišteni.
Izuzev toga, govorilo se i o potrebi izgradnje novog obrazovnog centra u Pitomači, festivalu Pjesme Podravine i Podravlja koji će ove godine doživjeti 16 izdanje.... Župan Tomislav Tolušić je prigodom posjete izrazio zadovoljstvo radom općinskih čelnika, vjerujući kako će rezultati navdene općine biti još i bolji.
Vpž

- 18:50 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.