LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

30.10.2007., utorak

Sport u Pitomači

Nogomet -pitoSport
Općinski četvrtoligaši u nedjelju su na rasporedu imali svoje utakmice 11. kola prvenstvenog natjecanja IV. HNL sjever, podskupina B, u kome su samo djelomično popravili dojam iz proteklog kola u kome su oba sastava doživjeli poraze. Nogometaši NK «Pitomača» na gostovanju u Đelekovcu, gdje ih je dočekala NK «Sloga» iz Koprivničkog Ivanca, poražena sa visokih 1:5, što je previsok poraz bez obzira na nenastupanje čak sedmorice igrača prvog sastava, dok je Grabrovnica na svom terenu kao domaćin sa 4:1 pobijedila posljednje plasiranu ekipu lige NK «Daruvar», čime je prekinula crni niz od tri uzastopna poraza. Idućeg vikenda u Pitomači gostuje vodeći sastav loge NK «Kamen» iz Sirača, a NK «Croatia» gostuje u Velikim Zdencima kod nogometaša NK «Zdenka». Najmlađi pitomački nogometaši, pioniri, u subotu su u utakmicama 11. kola IV. HNL sjever, skupina B, trebali biti domaćini vršnjacima NK «Sloboda» iz Varaždina. Iako su gosti doputovali na odigravanje utakmica, iste nisu odigrane budući su Varaždinci suspendirani iz natjecanja do izmirenja dugovanja prema nogometnoj organizaciji, tako da će sve tri utakmice pionira biti bez igre registrirane sa po 3:0 u korist pitomačana.
Pitomački kadeti i juniori u nedjelju su na gostovanju u Križevcima poraženi od domaćih nogometaša istoimenog kluba, u utakmicama 11. kola IV. HNL sjever, skupina A, za kadete i juniore, kadeti sa 0:8, a juniori sa 0:2.

Rukomet -pitoSport
U subotu je svoju utakmicu 6. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar odigrala druga ekipa ŽRK «Pitomača», koja je u pitomačkoj školsko-sportskoj dvorani ugostila i sa visokih 42:27 pobijedila mlade rukometašic ŽRK «Tvin-Trgocentar 3». Za drugu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, H.E.Habijanić (8), B.Lovrin (6), Filipović (1), Begović (1), Kapitan (4), Petković (9), Janeš (4), Veličan, I.Lovrin (4), Siladić (4), Mioč (1) i Sabolić, dok je u nedjelju svoj prvenstveni nastup, u utakmici 5. kola III. HRL sjever, također na domaćem terenu, imala i prva ekipa pitomačkih rukometašica. Pitomačanke su također, sa uvjerljivih 40:27 pobijedile svoje gošće, rukometašice ŽRK «Daruvar». Za prvu ekipu pitomačanki nastupile su: Kovačić, Šimić (9), M.Habijanić (3), H.E.Habijanić (3), B.Lovrin (4), Filipović, Begović (1), Kapitan (1), Petković (2), Janeš (4), I.Lovrin (4), Siladić, Mioč (9) i Sabolić,
Idućeg vikenda, prva ekipa pitomačanki ponovno je domaćin, ovoga puta u subotu, drugoj ekipi ŽRK «Bjelovar», dok je druga ekipa odgodila gostovanje u Lipiku zbog nastupa na 2. turniru 1. Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige za žene (igračice rođene 1992. godine i mlađe), što se održava u nedjelju u pitomačkoj školsko-sportskoj dvorani s početkom u 10,00 sati, a na kojem osim ŽRK «Pitomača» sudjeljuju mlade rukometašice ŽRK «Tvin-Trgocentar» iz Virovitice, ŽRK «Ivanec» i ŽRK «Petrijevci».

Kuglanje - kuglanje
U Pitomači su u nedjelju kuglači KK «Pitomača» u utakmici 7. kola III. Hrvatskelige, zona Požega, odigrali neodlučeno 4:4 sa gostima, kuglačima KK «Hvidra» iz Požege. Za domaćine su nastupili Rakijašić, Tot, Uremović (1), Kolar, Kovačić (1) i Filipović, a pitomačani su bod, uz dvije pojedinačne pobjede osigurali boljim ukupnim rezultatom od 3007:2909.

KARATE
28. listopada u Velikom Grđevcu održano je I kolo lige sjeverozapadne Hrvatske za karataše, na kojem su sudjelovali i članovi Karate kluba Pitomača.U B ligi u kojoj sudjeluju natjecatelji početnici nastupili su:- u kategoriji cicibanki Sara Blatarić osvojila je drugo mjesto, Nikolina Šubić treće mjesto- u kategoriji cicibana David Blatarić osvojio je drugo mjesto- u kategoriji mlađih učenica Sara Špiranec osvojila je treće mjesto- u kategoriji mlađih učenika do 30 kg Filip Mikolaš drugo mjesto, kategorija mlađi učenici +38 kg Neven Kirin drugo mjesto, Josip Šubić treće mjesto. Rezultati A lige:
- u kategoriji cicibanki do 30kg Saška Blatarić osvojila je prvo mjesto, a Erika Čižmar drugo mjesto
- kategorija cicibanke + 30 kg Erika Čižmar treće mjesto
- u kategoriji mlađih učenika do 30 kg Veron Hrvoić osvojio je treće mjesto, a u kategoriji mlađih učenika + 30kg Goran Štefanić osvojio je prvo mjesto.
Rezultati u katama:
- cicibani :Dominik Prtenjača treće mjesto
- mlađi učenici: Veron Hrvoić drugo mjesto
Ekipno su djevojčice osvojile drugo mjesto, dok su dječaci s dvije ekipe osvojili prvo i treće mjesto.

JAHANJE
Član Konjičkog kluba "Zlatni Klas" iz Otrovanca, Branko Tkalčec, uspješno je sudjelovao na posljednjoj utrci natjecanja za državno prvenstvo u daljinskom jahanju koje je održano prošlog vikenda na obroncima Bilogore kod Bjelovara, osvojivši veoma dobro deseto mjesto. Prvo prvenstvo Hrvatske u daljinskom jahanju organizirali su Udruga «Bilogora Papuk 1991.», Konjička udruga «Konji gizdavi” iz Velike Pisanice, Konjički klub «Veliko Trojstvo” i Hrvatski konjički savez - Odbor za daljinsko jahanje, a državno prvenstvo rezultat je osam ovogodišnjih utakmica u toj konjičkoj disciplini, od kojih je prva utakmica održana u Otrovancu, 14. travnja, u organizaciji Konjičkog kluba «Zlatni klas”.
Pitomača.hr

- 18:03 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.