LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Općina Pitomača dobila financijsku pomoć za sanaciju odlagališta komunalnog otpada „Klisa“ - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

22.10.2007., ponedjeljak

Općina Pitomača dobila financijsku pomoć za sanaciju odlagališta komunalnog otpada „Klisa“

Danas je Vinko Mladineo, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s predstavnicima jedinica lokalnih samouprava s područja Virovitičko-podravske županije u prostorijama virovitičke gradske uprave potpisao šest novih i dva dodatka već postojećih ugovora za sanacije odlagališta otpada, nabavu kanti i kontejnera za komunalni otpad, izgradnju poslovnih građevina te rekonstrukciju javne rasvjete ukupne vrijednosti 11.865.095 kuna.Najveći iznos odnosi se na povećanje udjela Fonda za sanaciju odlagališta komunalnog otpada u Virovitici u iznosu od 8.993. 352 kune. No, što je za grad Viroviticu najznačajnije, to je što je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost komunalnom društvu Flora dao status Centra za gospodarenje PET ambalažom, a Flora će uskoro s Fondom potpisati i ugovor o dobivanju koncesije za sakupljanje elektroničnog otpada. (Z.C.)
zelja
Radi se o sljedećim projektima:
• povećanju udjela Fonda za sanaciju odlagališta komunalnog otpada „GO Virovitica“ s Gradom Virovitica u iznosu od 8.993.352,00 kn (financijska pomoć)
• sanaciji odlagališta komunalnog otpada „Klisa“ s Općinom Pitomača u iznosu od 1.200.000,00 kn (financijska pomoć)
• povećanju udjela Fonda za sanaciju divljeg odlagališta s Općinom Sopje u iznosu od 593.523,65 kn (financijska pomoć)
• nabavci kanti i kontejnera s Općinom Lukač u iznosu od 200.000,00 kn (donacija)
• osnivanju privremenog centralnog skladišta za PET ambalažu s tvrtkom Flora VTC d.o.o.
• „Rekonstrukciji javne rasvjete na području Općine Čađavica“ s Općinom Čađavica u iznosu od 38.220,16 kn (financijska pomoć)
• „Izgradnji vanjske rasvjete školske sportske dvorane u Gradini“ s Općinom Gradina u iznosu od 476.000,00 kn (financijska pomoć)
• „Izgradnji poslovne građevine“ koja će se graditi po načelu održive gradnje s Općinom Gradina u iznosu od 364.000,00 kn (financijska pomoć)

Izvor: Virovitica Online

- 18:16 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.