LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

18.10.2007., četvrtak

Sport u Pitomači

NogometpitoSport
U nedjelju je u utakmici 9. kola prvenstvenog natjecanja IV. HNL sjever, podskupina B, na rasporedu bio općinski derbi, u kome su nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice na svom igralištu ugostili nogometaše NK «Pitomača». Iako i jedni i drugi ove jeseni postižu osrednje rezultate, posljednjih su godina susreti ovih dviju momčadi nudili dobar nogomet. Tako je bilo i ovoga puta. Prema prikazanoj igri svakoj je od ekipa pripalo po jedno poluvrijeme, ali pitomačani su u vrijeme svoje dominacije postigli dva, a domaćini samo jedan pogodak, te su sva tri boda otišla u Pitomaču. NK «Croatia» - NK «Pitomača» 1:2.
Najmlađi su pitomački nogometaši, pioniri, u utakmicama 9. kola IV. HNL sjever, skupina B, u subotu gostovali u Virju kod nogometaša NK «Podravac». Domaćini su bili uspješniji, savladali su pitomačane u kategoriji pionira U-10 sa 0:3 i U-12 sa 0:2, dok su jedini bod za pitomačane osvojili najstariji pioniri U-14 odigravši neodlučeno 2:2. Pitomački su kadeti i juniori u nedjelju bili domaćini vršnjacima NK «Sloboda» iz Varaždina, u utakmicama 9. kola IV. HNL sjever, skupina A, za kadete i juniore. Kadeti su poraženi sa 1:5, dok su juniori zabilježili pobjedu od 3:1 nad svojim gostima.
Rukomet pitoSport
Prošlog tjedna, svoj prvenstveni nastup u utakmici 3. kola III. HRL sjever, imale su i pitomačke rukometašice. U zanimljivom susretu odigranom u pitomačkoj školsko-sportskoj dvorani od pitomačanki su bile uspješnije mlade rukometašice ŽRK «Podravka 3» sa 24:27. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (14), M.Habijanić (1), H.E.Habijanić (3), B.Lovrin (1), Filipović, Begović (3), Kapitan (2), T.Petković, Janeš, Veličan, I.Lovrin, K.Petković i Sabolić.
U subotu je svoju utakmicu 4. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar odigrala druga ekipa ŽRK «Pitomača», koja je kao domaćin savladala drugu ekipu ŽRK «Lonia» iz Kutine sa 35:18. Za drugu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Siladić, H.E.Habijanić (4), B.Lovrin (12), Filipović (1), Begović (1), Kapitan (6), T.Petković (1), Janeš (2), Veličan, I.Lovrin (5), Mioč (3) i Sabolić. Prije početka utakmice mlade su pitomačanke primile pehar za osvojeno prvo mjesto u natjecanju ove lige prošle natjecateljske sezone.
Pitomača.hr

- 15:41 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.