LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Savjet pregledao konačnu verziju idejnog projekta školskog kompleksa u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

11.10.2007., četvrtak

Savjet pregledao konačnu verziju idejnog projekta školskog kompleksa u Pitomači

Idejni projekt školskog kompleksa u Pitomači koji sadrži urbanističko rješenje, te idejne projekte nove srednje škole, nove osnovne škole i dvorane sa bazenom predstavljen je Savjetu kojega je imenovalo Općinsko poglavarstvo Općine Pitomača i koji čine: Vesna Bedeković, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, Katarina Šimić, ravnateljica Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača, Rikard Bakan, ravnatelj Srednje škole Pitomača, te Rajko Stilinović, član poglavarstva Općine Pitomača. Nakon što je Savjet pregledao ovaj prijedlog idejnog projekta sa uključenim izmjenama od prethodnog pregledavanja, isti je i prihvatio.
Postojeći prostor Osnovne škole Petra Preradovića premali je za broj učenika, a u srednjoj školi ne postoje nikakvi prostorni uvjeti za odvijanje nastave prema školskim standardima pa se nastava odvija u improviziranim prostorima. Ovaj projekt uklapa se u Plan razvoja sustava odgoja i obrazovanja 2005.-2010. u kojemu je jedan od ciljeva povećanje broja osnovnih škola koje rade u jednoj smjeni, a izrađen je prema uvjetima i standardima školskih objekata u Europskoj uniji.

skola


foto i tekst:Pitomača.hr

- 20:29 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.