LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

150 bežično povezanih članova!!! - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

05.10.2007., petak

150 bežično povezanih članova!!!

Udruga PING sa današnjim danom broji 150 članova (ta brojka nije konačna jer svakim danom naš broj raste...)

ping


Kad smo krajem 12. mjeseca prošle godine na redovnoj godišnjoj skupštini predstavili plan za ovu godinu gdje smo predvidjeli broj od 150 članova i nama se činio jako ambicioznim. Velikim zalaganjem i interesu tada potencijalnih članova taj plan smo dostigli već u 10. mjesecu ove godine postavljanjem novih pristupnih točaka.
Tako danas djelujemo na području dvije županije (Virovitičko-podravskoj i Koprivničko-križevačkoj) i 4 Općina (Pitomača, Đurđevac, Kloštar Podravski i Špišić Bukovica)
U nadi da na tom broju nećemo ostati i da nastavimo ovim tempom zahvaljujemo se svim članovima na ukazanom povjerenju. Ujedno se nadamo da će nas zamjetiti koji sponzor i pomoći da pružimo što bolju kvalitetu i jačinu našeg signala te usluge.
Popis svih članova možete vidjeti na našoj stranici
Danijel Begović, tajnik Udruge, 04/10/2007
PING

- 05:53 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.