LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Na Reviji u Čakovcu - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

02.10.2007., utorak

Na Reviji u Čakovcu

Na 45. reviji dječjeg filmskog i video stvaralaštva koja je u Čakovcu održana od 27. do 30. rujna 2007. godine sudjelovali su i mali filmaši iz Pitomače. “Filmska grupa” FVK “Mirko Lauš” prijavila je 5 filmova od kojih je u službeni program Revije ušlo tri. Konkurencija je bila vrlo jaka jer je prijavljeno bilo 135 filmova a u službeni program ušlo je 83 filma koje su prisutni mali filmaši odgledali u 7 revijskih projekcija. Osim gledanja filmova poslušali su i predavanje “Lice i naličje utjecaja medija na djecu” koje je održala zamjenica pravobraniteljice za djecu mr.sc.Maja Gabelica- Šupljika, a nakon proglašenja nagrađenih razgovaralo se i s članovima ocjenjivačkog suda. Osim toga ekipa iz 1. programa Hrvatskog radija izabrala je upravo male pitomačke snimatelje, režisere i glumce za prigodni razgovor koji možete poslušati ovdje. Naravno ostalo je dovoljno vremena za nova poznanstva i druženje s vršnjacima koji su na Reviju doputovali iz svih krajeva naše zemlje. Kući smo se vratili bez nagrada ali puni nove pozitivne energije i ideja za nove filmove, i s lijepim uspomenama iz Čakovca te željom da se tamo pojavimo i slijedeće godine. Naravno, snimili smo puno video materijala i fotografija koje ćemo pokazati svim ostalim članovima “Filmske grupe” kako bi im dočarali događanja za vrijeme i oko Revije.

fvk


U Čakovcu su bili: Anja Dijaković, Klara Novaković, Marta Široki, Dominik Gregurek te voditelj Zdravko Jakupec. Odlazak na Reviju omogućili su Hrvatski filmski savez, ŠAF Čakovec, Općina Pitomača, KOGRAD d.o.o. te Jan - Spider d.o.o. Sponzorima zahvaljujemo.

fvk


Na projekciju naših filmova u goste su nam došli: Ivan Kovač, Nikola Jakupec, Zdravko Jakupec (Junior), Gordana Jakupec i Damir Bedeković.
Fvk"Mirko Lauš"

- 20:30 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.