LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Maratonska rekreativna biciklijada Đurđevac-Pakrac-Lipik - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

17.08.2007., petak

Maratonska rekreativna biciklijada Đurđevac-Pakrac-Lipik

U nedjelju, 19.08.2007. god. u 06,00 sati sa središnjeg Trga sv. Jurja u Đurđevcu, kreće memorijalna maratonsko - rekrativna biciklijada "Đurđevac-Pakrac-Lipik". Isto se u održava u organizaciji UHBL PTSP Đurđevac, a povodom Dan branitelja Pakrac i Lipik. Prema dosadašnjim prijavama na ovu biciklijadu odlučilo se oko 100-tinjak biciklista sa područja Križevca, Koprivnice, Đurđevca, Pitomače i Virovitice, koji će se kretati "Podravskom magistralom".

Dio biciklista kreće iz Bjelovara, preko V. Trojstva i Šandrovca, te se glavnoj skupini pridružuje u mjestu Veliki Zdenci, gdje je planirana okrepa hranom i pićem, te zajednički nastavak dalje prema Pakracu. Putem će branitelji paliti svijeće i polagati vijence poginulim suborcima, a potom se na ulasku svećanog mimohoda "Pakrac-Lipik" u sam Lipik, pridružiti koloni, te na taj način obilježiti rečenu manifestaciju. Povratak iz Lipika predviđen je autobusima.
Đurđevac.com
forum
DANI BRANITELJA PAKRACA I LIPIKA 19.08.2007.

Biciklijada polazi u 6.00 sati saTrga Sv. Jurja u Đurđevcu. Planirani dolazak je isti dan u 15.00 sati u Pakracu.
Do samog dolaska u Pakrac slijedi službeni protokol;
- mimohod
- polaganje vijenaca i paljenje svijeća

Nakon službenog dijela slijedi kulturno zabavni program, a za sve one koji vole uživati u vodi, slobodno kupanje na otvorenim Lipičkim bazenima.

Povratak je predviđen u kasnijim satima, planiran je autobusima do konačnih odredišta sudionika, dok će se bicikli prevesti posebnim auto prijevozom.
Sve dodatne informacije biti će priopćene od organizatora na vrijeme.

Biciklijada će postati tradicionalna i održavati će se i narednih godina.
UHBL PTSP KK i VP županije

- 05:58 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.