LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Manijak izmlatio djevojku metalnom autodizalicom - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

10.08.2007., petak

Manijak izmlatio djevojku metalnom autodizalicom

Policija je istog dana uhvatila 25-godišnjeg napadača koji je djevojku premlatio dok se vraćala iz mjesne diskoteke u središtu Virja

Zbog pokušaja ubojstva 25-godišnje djevojke, i to udarcima teškom metalnom autodizalicom po glavi, koprivnička je policija uhitila djevojčina vršnjaka osumnjičena za taj brutalni napad u Virju kod Đurđevca.
Djevojka se s težim ozljedama glave i ruku liječi na kirurškom odjelu Opće bolnice u Koprivnici, a 25-godišnjem je nasilniku istražni sudac odredio 48-satni pritvor. Policija je u mladićevu automobilu pronašla autodizalicu s tragovima krvi, ali osumnjičenik tvrdi kako nije kriv te se ničega ne sjeća.
Napad se dogodio u središtu Virja u ponedjeljak oko 1 sat, dok se djevojka vraćala iz mjesnog diska. Napadač je bio u žutom VW Polu virovitičkih oznaka, a djevojčino je društvo još ranije zamijetilo njegovo divljanje vozilom na parkiralištu diska.
- Otvorio je prtljažnik i pitao me hoću li mu pomoći. Odgovorila sam da neću, a on me sustigao i iz čista mira počeo udarati nekim teškim predmetom po glavi. Pala sam na pločnik i slomila ruku, krv je prštala iz mene.
Udario me četiri puta. Uspjela sam ga nekako odgurnuti jer je bio nižeg rasta i pozvati pomoć - ispričala je danas 25-godišnja M. H. moleći da joj se ne otkriva identitet.
U pomoć su joj priskočili stanari koje je probudio njezin vrisak. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a napadač je pobjegao u automobilu. No policija ga je isti dan pronašla u kući u Kloštru Podravskome kod Đurđevca u kojoj je napadač, inače podrijetlom iz Pitomače, živio sam.
Policiji je otprije poznat, također zbog napada na djevojku. No taj je napad, na sreću, završio bez težih posljedica, za razliku od napadnute M. H. koja je zadobila potres mozga, čak četiri posjekotine i natučenja na glavi te prijelom lakta i šake.
Fotografija i tekst:Robert Mihaljević
Jutarnji list

- 05:35 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.