LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Predstavljanje Virovitičkog Astronomskog zbornika - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

22.05.2007., utorak

Predstavljanje Virovitičkog Astronomskog zbornika

Za Virovitički astronomski zbornik svoj su doprinos dali mnogi poznati ljudi, znanstvenici, astronomi, virovitičani i oni koji to nisu ali su srcem vezani za astronomiju, od kojih je nekima veliko srce prestalo kucati, no njihove su riječi i djela utkane u ovu knjigu za generacije koje dolaze. Njihova imena možete pročitati nešto niže u tekstu, nalaze se iznad naslova članaka kojih su pisali.
To je knjiga u kojoj će svaki povjesničar i ljubitelj znanosti prepoznati neprocjenjivu vrijednost u upoznavanju povijesti astronomije u Virovitici i ne samo njoj. Zbornik radova u povodu obilježavanja 15. obljetnice rada Astronomsko astronautičkog kluba osnovne škole Vladimira Nazora u Virovitici, zatim 245. obljetnice rođenja astronoma i prosvjetitelja Mirka Danijela Bogdanića te obnove rada Astronomske udruge Mirko Danijel Bogdanić, predstavit će se javnosti u utorak, 22. svibnja 2007. godine u virovitičkoj Gradskoj knjižnici i čitaonici, s početkom u 19 sati. Virovitički astronomski zbornik namijenjen je građanima, školskoj mladeži i studentima, a sadrži popularnoznanstvene članke iz područja astronomije, astronautike i geofizike. Ako vas put nanese tuda, zastanite na trenutak i svratite, zavirite u trenutke zvjezdane povijesti grada Virovitice i njezinih ljudi!
VIŠE:Zvjezdarnica.com

- 16:39 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.