LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomačani dočekali svoje mlade nogometaše - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

21.05.2007., ponedjeljak

Pitomačani dočekali svoje mlade nogometaše

pitomača


Danas popodne u 18 sati vratili su se mladi pitomački nogometaši NK Pitomača u-14 sa "Turnira mira" koji je bio održan u francuskom gradiću Labruguiereu od 17. do 20. svibnja ove godine.Veliki doček pripremili su stanovnici Pitomače i roditelji mladih nogometaša koji su se vratili sa čak tri pehara;pehar za osvojeno četvrto mjesto,pehar za najudaljenije mjesto te pehar koji je osvojio Stjepan Geng za najboljeg obrambenog igrača turnira.
Put na taj međunarodni nogometni turnir osigurao je na inicijativu pitomačkih poduzetnika, braće Damira i Dražena Begovića, francuski poduzetnik hrvatskog podrijetla Yadran Begović.
NK Pitomača U-14:Hrvoje Zdjelar,Dino Cabadaj,Petar Škrinjar,Nikola Ivanović,Stjepan Geng,Matija Lovreković,Josip Milaković,Denis Cvrlja,Matej Herent,Dominik Veličan,Tomislav Kovačev,Antonio Majdandžić,Marin Živko,Toni Bartolić,Bernard Blažinčić i Matija Lotina.
Trener:Stjepan Pleše
Predstavnici kluba:Željko Grgačić,Dražen Begović i Yadran Begović
nogomet nogomet
nogomet nogomet
nogomet nogomet
nogomet nogomet
nogomet nogomet
nogomet nogomet
Fotografije:FotoBegović,Trg kralja Tomislava bb,Pitomača

- 22:29 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.