LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Otvorena Bilogorska biciklistička staza - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

21.04.2007., subota

Otvorena Bilogorska biciklistička staza

pitomača pitomača
Fotografije:ViroviticaOnline
Ljubitelji biciklizma i prirode dobili su novu, i sada označenu biciklističku stazu u prekrasnom bilogorskom krajoliku. Na samo desetak kilometara od Pitomače može se uživati u vožnji cestama bez prometne gužve, u miru i tišini bilogorskih šuma. Staza je dugačka 14 kilometara. Cijelom dužinom vozi se po dobro održavanoj makadamskoj cesti s postavljenim oznakama. Vožnja stazom je zahtjevnija od vožnje ravnicom pa se preporuča upotreba bicikala koji imaju mogućnost prijenosa brzina. Nakon što su članovi Rekreacijskog društva Zeleno srce iz Pitomače označili stazu putokaznim tablama, danas je staza i službeno otvorena. Zahvaljujući lijepom i sunčanom danu, u prijepodnevnim satima stazom koja započinje u Sedlarici a završava u Vaktarani, provezlo se više desetaka ljubitelja biciklizma.
ViroviticaOnline

- 20:33 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.