LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.04.2007., ponedjeljak

Sport u Pitomači

NOGOMETsport
Nogometaši NK «Pitomača» u subotu su u utakmici 25. prvenstvenog kola III. HNL – istok, gostovali u Oriovcu i još uvijek čekaju svoje prve proljetne bodove za prekid rezultatski neuspješne proljetne serije. Rezultatom 0:5 poraženi su od domaćeg NK «Oriolik». Inače, pitomačani su tijekom prošloga tjedna imali dva nastupa. Prvo su na Uskrsni ponedjeljak u Grabrovnici odigrali revijalnu utakmicu protiv domaćeg NK «Croatia» i pobijedili sa 1:0, dok su u srijedu u utakmici Županijskog nogometnog kupa Virovitičko-podravske županije gostovali u Mikleušu kod člana IV. HNL – sjever, skupina B i pobijedili sa 2:1.
Naporan tjedan imale su i sve selekcije mlađih pitomačkih nogometaša. Kadeti NK «Pitomača» u utakmici Županijskog nogometnog kupa Virovitičko-podravske županije gostovali su u Virovitici kod istoimenog domaćina i pobijedili su sa 3:2, dok je odgođena kup utakmica juniorskog sastava na zahtjev juniora NK «Bratstvo» iz Gornjeg Bazja. Danas kadeti i juniori NK «Pitomača» na gostovanju kod NK «Podravac» u Virju, igraju svoje susrete 18. kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, skupina A, dok je iza pionira NK «Pitomača» izuzetno naporan tjedan pun nogometnih događanja. Pitomačani su u utorak, u utakmicama 23. kola IV. HNL – sjever za pionire, kvalitetna A liga, gostovali u Varaždinu kod NK «Sloboda». Pioniri U-10 poraženi su sa 1:4, dok su pobjede upisale selekcije U-12 sa 2:0 i U-14 sa 3:1. Već u četvrtak u utakmicama 24. kola pioniri su ugostili vršnjake NK «Graničar» iz Đurđevca, koji su pobijedili u kategorijama U-10 sa 0:3 i U-12 sa 2:3, dok su jedinu pobjedu za pitomačane zabilježili pioniri U-14 savladavši goste sa 3:0. Jučer su pioniri odigrali i utakmice 25. prvenstvenog kola na gostovanju u Nedeljancu kod istoimenog domaćina. Domaćini su bili bolji u kategorijama U-10 i U-12, dok su pitomački pioniri U-14 pobijedili i četvrti puta ovoga tjedna, sada Nedeljanec sa 3:1.
Nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici 15. kola IV. HNL – sjever, podskupina B, jučer su bili domaćini nogometašima NK «Kalinovac», no još su jednom, četvrti puta ovoga proljeća poraženi, ovoga puta sa 1:4. Od županijskih drugoligaša u utakmicama 15. kola II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Sloga» iz Kladara minimalno je sa 0:1 poražena na gostovanju u Bušetini od istoimeng domaćina, dok je NK «Mladost» Stari Gradac u ovome kolu bila slobodna.

RUKOMETsport
Pitomačke rukometašice, nakon prvenstvene stanke zbog uskršnjih blagdana, ovoga vikenda na rasporedu imaju dvostruki program na domaćem terenu i to protiv rukometašica ŽRK «Daruvar». Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u subotu je odigrala svoju utakmicu 12. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar i pobijedila drugu ekipu gošći iz Daruvara sa visokih 52:12, zadržavši tako seriju nepobjedivosti u ovogodišnjem prvenstvu. Za drugu ekipu pitomačanki nastupile su: Kovačić, Habijanić (11), B.Lovrin (4), Filipović (1), Petković (7), Veličan, I.Lovrin (7), Grgačić (1), Mioč (21) i Sabolić. Prve ekipe ŽRK «Pitomača» i ŽRK «Daruvar» svoju su utakmicu 12. kola III. HRL – sjever 1, odigrale jučer, a pitomačanke su i ovoga puta pobijedile sa 36:33. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (10), Habijanić, I.Kožarić (10), B.Lovrin, Begović (5), Kapitan (2), Petković (1), Rončević (2), Veličan, I.Lovrin, Mioč (6) i T.Kožarić. Idućeg tjedna pitomačke rukometašice imaju dva nastupa na gostujućem terenu, prva ekipa u Virovitici protiv rukometašica ŽRK «Tvin-Trgocentar 2», a druga u Ivanjskoj kod ŽRK «Ivančice».

KARATE
Rezultati natjecanja ZAGORJE KUP 2007, Konjšćina, 15.04.2007.

Mlađi učenici, kate
3. mjesto Hrvoić Veron

Mlađi učenici, borbe -27 kg
1. mjesto Đanić Lucijano
3. mjesto Jurišić Sven
3. mjesto Hrvoić Veron

Mlađe učenice, borbe -30 kg
1. mjesto Čizmar Erika
2. mjesto Blatarić Saška

Mlađi kadeti, borbe - 65 kg
3. mjesto Bajzek Ivan

Na natjecanju su još nastupili Dominik Prtenjača u kategoriji mlađih učenika kate i Saška Blatarić u kategoriji mlađih učenica kate, no ostali su bez plasmana.
Pitomača.hr

- 19:00 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.