LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Cvijećem prikupile smo preko 5.000,00 kuna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

10.04.2007., utorak

Cvijećem prikupile smo preko 5.000,00 kuna

sunce


GALERIJA FOTOGRAFIJA SA PRODAJE CVIJEĆA
Tradicionalnom akcijom, trećom po redu, desetak žena članica i simpatizerki udruge "Podravsko sunce" u subotu 31. ožujka prodajom sponzoriranog cvijeća, mahom lončanica, maslinovih grančica i dijelom rezanog cvijeća, te najraznovrsnijih pisanica, hekljanih košarica, obojenih tikvica, uradaka žena i njihovih sponzora iz svih dijelova općine i šire, prigodnom prodajom na četiri punkta u centru Pitomače prikupile su 5.091,00 kn. Gotovo su sve prodale, a za manji preostali dio prilozi još stižu. U razgovoru s organizatoricama Šteficom Kaša, Brankom Perović i Božicom Zeko saznajemo - Ovo nam je treća, ali najuspješnija humanitarna akcija prikupljanja novca prodajom cvijeća, prezadovoljne smo, jer novac za naš color-doppler permananto pristiže -. Riječi pohvale posebno su imale za trgovački centar KTC, koji im je za razliku od BILLE i PLODINA beskompromisno ustupio prostor za održavanje humanitarne akcije, približavanjem građanima. Humanitarna udruga "Podravsko sunce" zahvaljuju svim sponzorima i građanima, koji su se odazvali humanitarnoj akciji. Svima žele sretan Uskrs i očekuju podršku i učestvovanje u narednim akcijama.
Barica Mihoković
Pitomača.net

- 18:01 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.