LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Zaključci s 3. sjednice Općinskgo vijeća Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

02.04.2007., ponedjeljak

Zaključci s 3. sjednice Općinskgo vijeća Općine Pitomača

U četvrtak je održana 3. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača. Općinski su vijećnici prihvatili godišnji obračun Proračuna Općine Pitomača za 2006. godinu, čiji su prihodi realizirani u visini od 9.679.810,28 kuna ili 87% planiranih proračunskih prihoda, a rashodi u visini od 9.793.645,34 kune ili 88,31% planiranih proračunskih rashoda. Isto tako Općinski su vijećnici jednoglasno usvojili godišnje obračune općinskih proračunskih korisnika – Predškolske organizacije «Pitomača» i «Knjižnice i čitaonice Pitomača». Više rasprave i podijeljeno mišljenje vijećnika donijele su točke dnevnog reda u kojima se raspravljalo o Prijedlogu odluke o ustrojavanju upravnih tijela Općine Pitomača, kao nastavku započetih aktivnosti vezanih uz preustroj Jedinstvenog upravnog odjela općine, te Prijedlogu odluke o pristupanju općine programu javno-privatnog partnerstva. Oporbeni vijećnici predlagali su da se po modelu javno-privatnog partnerstva ne ide u projektiranje, izgradnju i opremanje kuća oproštaja u Starom Gracu, Velikoj i Maloj Črešnjevici, već su podržali samo prijedlog za dogradnju, rekonstrukciju i opremanje Doma kulture u Pitomači. Nakon rasprave obje odluke donesene su uz šest glasova protiv oporbenih vijećnika.
Općinski su vijećnici donijeli odluke o izboru najpovoljnijih koncesionara za obavljanje dimnjačarskih usluga i usluga prijevoza pokojnika za naredno četverogodišnje razdoblje, te su novi koncesionari postali oni dosadašnji, obrti «Dimnjačar» vl. Stanko Maras iz Pitomače i «Dimko» vl. Zlatko Lovreković iz Pitomače, za obavljanje dimnjačarskih usluga, te «Anemona» d.o.o. Pitomača i Trgovačka radnja «Marta» vl. Branka Nemet iz Pitomače, za obavljanje usluga prijevoza pokojnika.

Donesena je i nova Odluka o ugostiteljskoj djelatnosti, Program korištenja sredstava socijalne skrbi na području Općine Pitomača, kao i Program mjera zaštite pučanstva od zaraznih bolesti za 2007. godinu.

Na kraju dnevnog reda bile su dvije točke vezane su uz «Komunalno Pitomača», a odnosile su se na imenovanje zastupnika Općinskog vijeća u skupštinu t.d. «Komunalno Pitomača» d.o.o. Pitomača i prijedlog za imenovanje članova nadzornog odbora istog.
Pitomača.hr

- 16:57 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.