LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Ribiči iz Pitomače na internacionalnom Monarch - Dok kupu - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

29.03.2007., četvrtak

Ribiči iz Pitomače na internacionalnom Monarch - Dok kupu

U Ogulinu, na rijeci Dobri održan je 2. Internacionalni Monarch-Dok cup. Organizator je bila tvrtka Monarch- Dok iz Vukovara, najveći hrvatski proizvođač umjetnih mamaca za ribolov i jedan od sponzora MP5 fishing team-a. Na natjecanju je nastupilo 55 natjecatelja. Pored domaćih nastupili su i natjecatelji iz Švedske, Njemačke, Austrije, BiH i Srbije. Lovila se pastrva po pravilima Hrvatske spin lige. Pobijedio je Mario Masla iz Dortmunda. Pitomački ribolovci natjecanje su odradili i više nego dobro budući da im je ovo bio prvi ribolov na salmonidnim vodama uopće. U generalnom plasmanu zauzeli su mjesta u gornjoj polovici tablice, a Vinko Ferenčak uvrstio se među prvih deset što je izuzetan uspjeh. Pitomačke ribolovne snage predstavljali su ribiči iz MP5 fishing teama i njihovi prijatelji. Osmeročlana ribolovna ekipa iz Pitomače, vrativši se iz Ogulina zadovoljna gostoprimstvom domaćina i izvrsnom organizacijom kupa, a ohrabrena uspješnim prvim nastupom, najavila je svoj nastup na istom kupu i dogodine.

pitomača


Pitomača.hr

- 16:36 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.