LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Osnovni cilj pokrenuti gospodarstvo i zapošljavanje - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

05.03.2007., ponedjeljak

Osnovni cilj pokrenuti gospodarstvo i zapošljavanje

OBILJEŽENA 17. OBLJETNICA OSNUTKA I RADA OPĆINSKOG ODBORA HDZ-a PITOMAČE
Osnovni cilj pokrenuti gospodarstvo i zapošljavanje

Osobna mi je želja da Pitomača jednom postane i grad, što bi svakako već odavno bila da je HDZ kontinuirano svih ovih 17 godina bio na vlasti, kazao je Josip Đakić

hdzp


Fotografija:Virovitički list
Nakon svete mise koja je u Župnoj crkvi svetog Vida služena za prvog predsjednika dr. Franju Tuđmana i polaganjem vijenca i odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima kraj spomen-obilježja, obilježavanje 17. obljetnice osnutka i rada Općinskog odbora HDZ-a Pitomače nastavljeno je svečanom sjednicom u domu na Gredi. Uz mnogobrojne članove stranke sjednici su prisustvovali i predstavnici HDZ-a s državne i županijske razine, ujedno i visoki državni dužnosnici, ministar zdravstva Neven Ljubičić, pomoćnik ministra poljoprivrede ravnatelj Ravnateljstva robnih zaliha Samir Šahinović, saborski zastupnici Tomislav Tomić i Josip Đakić, generalni direktor Hrvatskih voda Slavko Rajnović, župan Stjepan Feketić, gradonačelnici Virovitice i Slatine Zvonko Kožnjak i Ivan Roštaš te Dinko Đeri, jedan od dopredsjednika Nacionalne mladeži HDZ-a.
- Čast mi je i zadovoljstvo što na ovoj obljetnici mogu vidjeti i pozdraviti visoke dužnosnike HDZ-a. To je dokaz našeg rada, rada koji smo nedavno dokazali i pobjedom na prijevremenim lokalnim izborima. Drago mi što je ovdje i mnogobrojno naše članstvo, kojima bih još jednom uz čestitke na obljetnici želio zahvaliti na svesrdnoj pomoći na izborima, ali i uputiti želje za još boljim radom putem kojeg želimo dugotrajno kao stranka biti na čelu općine - naglasio je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a, novi načelnik općine Pitomača Željko Grgačić.
Uz čestitke na izbornoj pobjedi Dinko Đeri je naglasio kako će HDZ na vlasti biti i nakon parlamentarnih izbora, a izrazio je i želju da ova nova općinska garnitura vrati sjaj Pitomači kakav je nekada imala.
- Vjerujem u novo vodstvo općine i nadam se da će uspjeti ostvariti predizborna obećanja, a čvrsto vjerujem i u pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima - naglasio je župan Stjepan Feketić, koji je tom prigodom govorio i o gospodarskim rezultatima županije u kojima ubuduće svoj obol svakako treba dati i gospodarstvo općine Pitomača.
Saborski zastupnik Tomislav Tomić zahvalio je članovima Općinskog odbora HDZ-a Pitomače što slijede put jednog od osnivača stranke, prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana.
- Hrvatska je zaslužila da bude dostojna članica EU, iako je ona kulturološki već odavno u njoj - uz čestitke na obljetnici naglasio je Tomislav Tomić.
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik Josip Đakić zajedno je s pokojnim Stjepanom Sulimancem stvarao HDZ na ovim područjima, a bio je i prvi predsjednik stranke u općini Pitomača.
- Bivša općinska vlast nije radila u interesu svojih žitelja, već u interesu vlastitih džepova, ponašali su se bahato i za to su na izborima i kažnjeni, tj. smijenjeni. Žitelji općine ukazali su povjerenje mladoj ekipi HDZ-a koja će znati realizirati zacrtane programe i pokrenuti zapošljavanje u općini. Naša najveća preokupacija je otvaranje novih radnih mjesta zbog čega je i napravljen preustroj općine, a osobna mi je želja da Pitomača jednom postane i grad - istakao je Josip Đakić, dodavši da bi Pitomača već odavno imala status grada da je HDZ kontinuirano u ovih 17 godina bio na vlasti.
Na kraju je domaćinima obljetnicu čestitao i član središnjice HDZ-a, ministar zdravstva Neven Ljubičić.
- U početku osnivanja stranke dr. Franjo Tuđman je u svom programu imao 5 ciljeva: stvoriti hrvatsku državu, u slučaju agresije obraniti je od agresora, zalagati se za međunarodno priznanje, ući u NATO i na kraju ući u Europsku uniju. I sami ste svjedoci da smo većinu programskih ciljeva ostvarili, a budite uvjereni da će HDZ Hrvatsku uvesti i u Europsku uniju - naglasio je Neven Ljubičić.

Zlatko Ciprijanović
ICV

- 10:09 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.