LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Maškare - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

20.02.2007., utorak

Maškare

Već tradicionalno svake godine, učenici naše osnovne škole u karnevalske dane prošetaju Pitomačom u najrazličitijim maskama i kostimima. Tako je bilo i danas 20.veljače 2007. uz malu razliku koju su činili članovi Limene glazbe. Oni su svirali prigodne karnevalske skladbe na pozornici preko puta crkve te tako doprinijeli veselom rasploženju djece ali i okupljenih mještana Pitomače. Djeca su uvijek spremna za šalu a prilikom maskiranja redovito daju mašti na volju. U povorki je bilo najrazličitijih maski: likova iz bajki, životinjskog svijeta, raznih vojnih postrojbi, radnika najrazličitijih zanimanja i gotovo svih likova iz filmova i televizije. S obzirom na lijep sunčan dan bilo je kao i uvijek šareno i veselo. Z.J.
Pitomača.net

Prije osnovnoškolaraca Pitomačom su se prošetale i male maškare Dječjeg vrtića Pitomača.
maskare maskare
maskare maskare
maskare maskare
maskare maskare

- 17:12 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.