LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Dodijeljena priznanja obrtničke komore - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

22.12.2006., petak

Dodijeljena priznanja obrtničke komore

Na večerašnjoj sjednici Skupštine obrtničke komore Virovitičko-podravske županije dodijeljena su priznanja za 2006. godinu. Povelje za dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva i malog poduzetništva dobili su Krešimir Kaltenbacher, vlasnik tokarskog obrta iz Orahovice, Vjekoslav Mikec, vlasnik instalaterskog obrta iz Pitomače, Dragutin Smiljanec, vlasnik ugostiteljskog obrta iz Virovitice, Pavao Rengel, vlasnik limarskog obrta iz Pitomače i Franjo Vulić, vlasnik prijevozničkog otrta iz Orahovice.

pitomača


fotografija:Virovitica.net
Diplomu za postignute uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada dobili su Marijana Dijaković, vlasnik trgovačkog obrta iz Pitomače i Slavko Švraka, vlasnik poljoprivredno-ugostiteljskog obrta iz Virovitice. Diplomu za postignute uspjehe u organizaciji strukovnog obrazovanja dobio je Rajko Vukomanović, vlasnik stolarskog obrta iz Virovitice, diploma za postignute uspjehe u inovaciji obrtništva pripala je Antunu Srbiću, vlasniku elektroničnog obrta iz Slatine, a diploma za postignute uspjehe u organizaciji sportskih aktivnosti Mirko Mišnić, obrtnik u mirovini i predsjednik Kuglačkog kluba Zanatlija iz Virovitice.
Virovitica.net

- 05:30 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.