LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Požar u hotelu "Picok" u Đurđevcu - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

04.12.2006., ponedjeljak

Požar u hotelu "Picok" u Đurđevcu

U đurđevačkom hotelu "Picok", koji se obnavlja, oko 12,20 sati buknuo je požar tijekom radova na električnome dizalu na prvom katu, ali nitko nije ozlijeđen, doznaje se u koprivničko-križevačkoj Policijskoj upravi. Vatra je najviše zahvatila stražnji, još nedovršeni dio hotela. Uzroci požara i šteta znat će se nakon policijskog očevida.
Pretpostavlja se da je požar buknuo pri varenju metalnog dijela na električnome dizalu. Iskra je zapalila zaštitnu spužvu, a vatra se najprije proširila po prvome katu te na drugi kat. Hotel "Picok" vlasnika Zdravka Peveca, koji je na čelu istoimenoga bjelovarskog trgovačkog lanca, obnavlja se nakon što ga je preuzeo od poduzeća u stečaju.
Večernji list

fotografija:HTV


- 16:52 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.