LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

27.11.2006., ponedjeljak

Sport u Pitomači

Kuglanje
U desetom kolu ovogodišnjeg natjecanja u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» nisu uspjeli osvojiti bodove u županijskom derbiju protiv kuglača KK «Tvin» iz Virovitice. Gosti su bili bolji i pobijedili sa 1:7. Za KK «Pitomača» nastupili su Kovačić 527, Rakijašić 491, Hencl 509 (osvojen bod), Filipović 474, Zvonarić 457 i Švarbić 464, za ukupnih 2922:3036. Iduće kolo kuglačima donosi gostovanje u Donjim Andrijevcima i susret sa kuglačima KK «INA» Slavonski Brod.
Nogomet
Pitomački su nogometaši u subotu na domaćem terenu odigrali sa HNK «Suhopolje» posljednji susret jesenskog dijela prvenstva III. HNL – istok. U županijskom derbiju trećeligaša, jesenski prvaci, nogometaši HNK «Suhopolje» bili su bolji i pobijedili sa 1:3. za NK «Pitomača» nastupili su: Sabađija, Crnec (od 65. Šafran), Arapinac, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Kovačević (od 75.Trupina), Bujanić, Čolić, Ivančić (od 81. Mikec) i Škvarić. Jedini zgoditak za pitomačane postigao je Miloš. Odigrana utakmica neće biti i posljednja ove kalendarske godine za trećeligaše, jer će se zbog povoljnih vremenskih prilika i velikog broja prvenstvenih utakmica koja se moraju odigrati na proljeće, idućeg vikenda odigrati i susret prvog kola proljetnog dijela prvenstva u kome su pitomačani ponovno domaćini, ovoga puta nogometašima NK «Sloboda» Tužno.
Pitomački pioniri ovoga tjedna imali su dvostruki program. Prvo su u četvrtak u unaprijed odigranim utakmicama posljednjeg sedamnaestog kola ugostili svoje vršnjake iz NK «Bjelovar». Gosti su bili uvjerljivi i pobijedili u svim susretima: pioniri U-10 sa 1:10, pioniri U-12 sa 1:2, a pioniri U-14 sa 0:2, a u nedjelju su pioniri NK «Pitomača» u Varaždinu odigrali odgođene utakmice petog prvenstvenog kola protiv pionira NK «Varteks 1». Mladi pitomačani uvjerljivo su poraženi u sve tri kategorije: pioniri U-10 sa 0:15, pioniri U-12 sa 0:7, a pioniri U-14 sa 0:2.
U nedjelju su nogometaši NK «Sloga» Kladare pobjedom u Okrugljači nad domaćim NK «Graničar» sa 7:3 osigurali nastavak kup natjecanja Virovitičko-podravske županije.
Pitomača.hr

- 15:55 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.