LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sudac me nije posjetio, ali se mom ocu požalio da će izgibiti premiju - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

22.11.2006., srijeda

Sudac me nije posjetio, ali se mom ocu požalio da će izgibiti premiju

Policijska uprava Virovitičko-podravska u današnje je priopćenju potvrdila da je vozač Škode Fabije Petar Begović, inače predsjednik Prekršajnog suda u Pitomači (policija mu ne navodi ime već samo da mu je 57 godina) u ponedjeljak navečer na Podravskoj magistrali u alkoholiziranom stanju skrivio prometnu nezgodu. Policijski istražitelji izmjerili su 1,40 g/kg alkohola te utvrdili da je do nezgode došlo prilikom pretjecanja traktora marke Zetor. Prednjim dijelom automobila udario je u zadnji kotač traktora uslijed čega je vozač traktora Marin Aragović (26) izgubio kontrolu te sletio s ceste u jarak i udario u betonski most.
«Traktor je odjednom poletio prema naprijed. Kada sam izašao van, vidio sam da je sve potrgano i razbijeno. Sudac nije ni izašao iz automobila koliko je bio pijan. Pokušao je krenuti s autom, nas nekolicina ga je zaustavila, on se vratio unatrag, ali ne na mjesto gdje se nesreća zapravo dogodila, nego malo bliže», prisjetio se Marin događaja jučer u bolnici dodavši kako je udarac bio silovit tako da je pukla guma, a on završio u kanalu.

fotografije:Virovitica.net

Policija, međutim, ne navodi kojom je brzinom sudac vozio, a u priopćenju nema podatka da je premjestio auto.
«Traktor je bio star tek godinu dana i potpuno je bio osvijetljen pa je nemoguće da ga nije vidio. Dok je bio u autu rekao je, pijan: „Pa nisam ja vozio“, a zatim „To nije moj auto“ i na kraju još „bio sam kilometar dalje od mjesta nesreće». Cijelo vrijeme je trpao žvakaće u usta. Na kraju sam čuo da je i svojim autom otišao doma. Mene nije posjetio u bolnici nit pitao kako sam, ali je zvao moga tatu, rekao mu je da je dobro da «Marinko nije gadnije stradao te se potužio što će izgubiti premiju na osiguranje novoga auta, a to što je traktor moga tasta nov, što stoji 200 000 kuna, što je uništen, to nikome ništa», očajan je Marin.
Zbog bolova u bubrezima i mokraće u mokraće u krvi te natečenog palca zadržan je na pretragama.
Danas smo pokušali stupiti u kontakt sa sucem Begovićem, ali nam se na telefonske pozive u Prekršajni sud i kod kuće nije javljao.
Virovitica.net
VIŠE:Ozlijeđeni Marin Aragović u virovitičkoj Općoj bolnici,Pijani predsjednik suda htio je pobjeći-Večernji list


- 05:18 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.