LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

20.11.2006., ponedjeljak

Sport u Pitomači

Nogomet
Pitomački su nogometaši u nedjelju su u Slavonskom Brodu odigrali sa NK «Slavonac» iz Starih Perkovaca susret šesnaestog prvenstvenog kola III. HNL – istok. Susret je završio sa neodlučenih 0:0, a za NK «Pitomača» nastupili su: Sabadžija, Crnec, Arapinac, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Kovačević, Bujanić, Čolić, Oršulić i Škvarić (od 88. Trupina). Posljednje kolo iduće subote u Pitomaču dovodi HNK «Suhopolje».
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u subotu su u utakmicama posljednjeg jesenskog, trinaestog kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, gostovali u Hraščici kod ekipe NK «Sloboda» Tužno. I jedni i drugi ostvarili su pobjede: kadeti sa 3:1, a juniori sa 5:3.
Pitomački pioniri svoje susrete petnaestog kola IV. HNL – sjever za pionire, također odigrali u subotu u gostima kod ekipe NK «Mladost» Ždralovi. Domaćini su bili uvjerljivi, te su pobijedili u kategorijama pionira U-10 sa 1:7 i pionira U-12 sa 1:5, dok je susret najstarijih pionira U-14 odgođen.
Općinski predstavnici u II. ŽNL Virovitičko-podravske županije ove su se nedjelje uključili u kup natjecanje koje se provodi na razini županije. NK «Sloga» iz Kladara pobijedila je na gostovanju kod NK «Orešac» sa 3:1, dok su nogometaši NK «Mladost» iz Starog Graca poraženi na svom terenu od NK «Virovitica 2» nakon izvođenja jedanaesteraca sa 0:3. Utakmica je u regularnom dijelu završila neodlučeno 0:0.
Rukomet
Prva ekipa ŽRK «Pitomača», u subotu je, u utakmici sedmog kola III. HRL – sjever 1, posljednjoj u jesenskom dijelu prvenstva, gostovala u Koprivnici kod rukometašica ŽRK «Podravka 3», te je poražena sa 27:29, iako su pitomačanke u prvom poluvremenu vodile sa visokih 19:11. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (3), Habijanić, I.Kožarić (6), B.Lovrin, Filipović, Begović (2), Kapitan (2), Petković, Janeš (1), I.Lovrin, Šandor (3), Mioč (10) i T.Kožarić. Tako su rukometašice ŽRK «Pitomača» prvi dio prvenstva okončale sa 4 pobjede i tri poraza.
Kuglanje
U devetom kolu ovogodišnjeg natjecanja u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» osvojili su bodove na gostovanju u Donjem Miholjcu kod kuglača KK «Obrtnik» Zdenci, pobijedivši rezultatom 5:3. U petoj pobjedi ove sezone za KK «Pitomača» nastupili su Kovačić 501, Rakijašić 512 (osvojen bod), Zvonarić 528 (osvojen bod), Hencl 528, Švarbić 522 (osvojen bod) i Tot 480, za ukupnih 3071:2952. Iduće kolo kuglačima donosi domaćinstvo u županijskom derbiju sa ekipom KK «Tvin» iz Virovitice.
Pitomača.hr

- 16:21 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.