LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pecek najavio tužbu protiv Đakića, naknadu poklanja Iharošu - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

07.11.2006., utorak

Pecek najavio tužbu protiv Đakića, naknadu poklanja Iharošu

Saborski zastupnik i predsjednik HSS Virovitičko-podravske županije Željko Pecek, pozivajući se na Zakon o javnom pripćavanju danas je novinarima poslao reakciju na jučerašnje navode čelnika HDZ-a.
Na konferenciji za tisak virovitičkog HDZ-a saborski zastupnik Josip Đakić je iznio niz objeda na moj račun, računa moje obitelji i stranke kojoj pripadam, služeći se već oprobanim metodama - reci jednu polu istinu i niz laži, pa će netko u to možda i povjerovati. Više nego očito kako je cilj takove metode diskvalifikacija političkog protivnika, no o tome će nešto više gospodin Đakić moći reći na nadležnom sudu, jer protiv njega zbog izrečenog planiram podići privatnu tužbu. Dobivenu materijalnu naknadu ću pokloniti gospodinu Iharošu ukoliko dokaže, kao što javno izjavljuje, da je zbog političkog djelovanja bio proganjan i materijalno nezbrinut, a uzrok tome sam ja ili HSS. Ovo je jalov pokušaj političke diskvalifikacije metodom javnog blaćenja sa ciljem da se spriječi i omalovaži moje javno djelovanje. Blato se ne može oprati blatom i to me neće spriječiti da i dalje ukazujem na nemoralne i protuzakonite radnje čelnika virovitičkog HDZ-a.
Na konferenciji za tisak smo čuli napade na HSS i SDP ali nismo čuli ima li poduzeće Euro market autobuse i vozače za obavljanje gradskog prijevoza i kako grad planira utrošiti milijun kuna za subvenciju prijevoza, također nismo čuli da li je prije dobivanja koncesije Euro market poslovao sa gradom ili nekim od poduzeća u gradskom vlasništvu, kao na primjer «Florom «, ali smo zato čuli objede na moj račun jer sam navodno u sukobu interesa zbog ne prijavljivanja osnivačkog uloga od 4.000 kuna u zadruzi «Škrinjica«, kao i dionice još jednog poduzeća u imovinskoj kartici. Zbog male vrijednosti osnivačkog uloga to nisam bio dužan ni prijavljivati, a dionice poduzeća koje je spomenuo gospodin Đakić nemam i nikad ih nisam niti imao. Gospodinu Đakiću predlažem da umjesto napadanja drugih svojim utjecajem koje mu daje čelno mjesto HDZ-a pokuša prvo pomesti pred svojim vratima na način da preispita javno i privatno djelovanje dužnosnika HDZ- a na području županije, nakon tog bio bi uvjerljiviji prije napadanja drugih. Guranjem smeća pred tuđa vrata, problemi i anomalije se ne mogu rješavati.
Josip Đakić nam je izjavio kako se ne boji tužbe. "Sve što sam rekao ilustrirao sam dokumentima, a to, još podrobnije mogu učiniti i na sudu", izjavio nam je Đakić.
Virovitica.net

- 16:12 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.