LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Na prozivke HSS-a i SDP-a županijski HDZ odgovorio novim prozivkama - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

06.11.2006., ponedjeljak

Na prozivke HSS-a i SDP-a županijski HDZ odgovorio novim prozivkama

Željko Pecek tajio vlasništvo u Škrinjici
Autor:Dragutin Šantoši
Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik, gradonačelnik Zvonko Kožnjak i Željko Iharoš, direktor gradskoga komunalnog poduzeća Flore, odbacili su optužbe županijskih organizacija HSS-a i SDP-a da je Ž. Iharoš u sukobu interesa zbog toga što je gradska vlast javnim natječajem koncesiju za obavljanje gradskoga javnog prijevoza dodijelila tvrtki Euro market VTC, kojoj je Ž. Iharoš upisan kao osnivač.
- Kada sam prije nekoliko godina bio proganjan i zatvaran, gotovo na ulici, a to su činili isti ti koji me danas prozivaju, kao branitelj pomogao sam Obadiću osnovati Euro market VTC, a u posljednje dvije godine s tom tvrtkom nemam kontakta. Nisam utjecao na to da tvrtka dobije bilo kakav posao i od nje nikad nisam imao koristi - rekao je Željko Iharoš. Gradonačelnik Zvonko Kožnjak ponovio je kako se na javni natječaj za dodjelu koncesije za javni prijevoz javila samo tvrtka Euro market VTC te da je Gradsko poglavarstvo na temelju zakona i odlučilo o koncesiji.
- Omču oko vrata HSS-u stavljaju pojedinci koji gomilaju basnoslovni kapital sebi i rodbini, što bi trebalo biti predmet rada USKOK-a, a to potkrepljujemo argumentima o utaji vlasništva Željka Peceka u štedno-kreditnoj zadruzi Škrinjici, u kojoj su članovi njegove obitelji i stranačke kolege. Ž. Pecek nije prijavio te uloge i suvlasništvo u tvrtki Podravina programat - izjavio je Josip Đakić, prozivajući SDP-ov nepotizam u područnoj poreznoj upravi u Virovitici, tvrdeći da je esdepeovac Milanović zalutao u Viroviticu u koju Željka Antunović više ne dolazi.
Večernji list

- 19:34 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.