LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Humanitarna zabava udruge "Podravsko sunce" - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

18.10.2006., srijeda

Humanitarna zabava udruge "Podravsko sunce"

Na proširenom sastanku Humanitarne udruge "Podravsko sunce" održanom 16. 10. 2006. u ispostavi Doma zdravlja u Pitomači raspravljalo se samo o jednoj točki dnevnog reda i to; organiziranje humanitarne zabave 18. 11. 2006. u restoranu "Aida" firme "Zlatni Klas" u Pitomači, s početkom u 19 sati . Dobar štimung osirurati će bend "Licitari", a kako se radi o "martinskom vremenu" zabavu u 23 sata uveličati će gospodin Tomislav Franjić, poznati " meštar za spelavanje Biškupske špelancije" krštenja mošta koje planiraju za 23 sata na zabavi.
Udruga djeluje oko dvije godine a sve svoje sposobnosti usmjerila je u aktivnost prikupljanja sredstava od donacija, članarine, koncerata i prodaje cvijeća za ostvarenje sna, NABAVU KOLOR DOPLERA Domu zdravlja ispostavi u Pitomači. Udruga, na zabavu , očekuje građane sa domačeg ali i šireg područja s ciljem obilježja uspješnog dvogodišnjeg rada, uz ples, opuštanje i dobro raspoliženje, a zarađeni novac uvećat će dosad prikupljenu svotu za kolor dopler. Istina je da je to cca polovica potrebne svote, ali vrlo je značajna. Uz članove Udruge, skupu su prisustvovale predstavnice Udruga žena s ovog područja, radi zajedničkog ostvarenja planiranog cilja, humanitarne zabave i zaokruženja projekta, imati KOLOR DOPLER, uz pomoć Doma zdravlja, Medicinskog centra i druge donatore. Želja svih je da se sve to ostvari u prvom tromjesečju iduće godine, odnosno kada to bude najranije moguće, da kolor dopler, proradi u Pitomači i tada, trebati će pomoć liječnika specijalista humanitaraca, rekla je na skupu gospođa Štefica Kaša, predsjednica Udruge "Podravsko sunce" iz Pitomače.
Barica Mihoković
Pitomača.net

- 16:18 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.