LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Uhićen osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Fini - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

18.10.2006., srijeda

Uhićen osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Fini

Nakon četverodnevne vrlo intenzivne i opsežne potrage Koprivničko-križevačka policijska uprava je u suradnji s drugim policijskim upravama i Ravnateljstvom policije uhitila osobu za koju postoji osnovana sumnja da je počinila kaznena djela razbojništva i dvostrukog ubojstva u poslovnici Fine u Đurđevcu.
Povodom tog događaja danas, 18. listopada 2006. godine s početkom u 14,00 sati, u prostorijama Ravnateljstva policije, Ilica 335 održat će se izvanredna tiskovna konferencija.
O tijeku i detaljima potrage i kriminalističke obrade govoriti će ravnatelj policije Marijan Benko i njegovi suradnici.
MUP
------------------------------------------------------------------------------------------------
Pljačkaš i dvostruki ubojica iz poslovnice Fine u Đurđevcu uhićen je jučer na đurđevačkom području, a riječ je o osobi koja do sada nije bila poznata policiji, doznaje se danas u MUP-u.
"Osumnjičeni je jučer uhićen na đurđevačkom području na kojem i živi i do sada nam nije bio poznat po kaznenim djelima", kazao je Hini glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun koji nije želio otkriti identitet uhićenog.
Ostale pojedinosti o uhićenju i osumnjičenom javnost će izvijestiti ravnatelj policije Marijan Benko na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare u Ravnateljstvu policije u Zagrebu u 14 sati, kazao je glasnogovornik MUP-a.
Osumnjičeni je uhićen četiri dana nakon oružane pljačke Finine poslovnice u kojoj je hicima iz pištolja ubio Ivan Matišen (57), stranku koja se u vrijeme razbojstva zatekla u poslovnici, te teško ranio zaštitara Miroslava Benčića (39) koji je ubrzo umro u koprivničkoj Općoj bolnici.
Prema ranije prikupljenim informacijama, počinitelj razbojstva i dvostrukog ubojstva je muškarac jače građe, visok oko 180 centimetara, a bio je odjeven u crne hlače i tamnoplavi športski prsluk.
(Hina)
Večernji list
------------------------------------------------------------------------------------------------
Policija je jutros privela muškarca iz Budrovca kojeg se sumnjiči za dvostruko ubojstvo u đurđevačkoj poslovnici FINE u subotu u 9.15 sati kada su ubijeni zaštitar Sokol Marića Miroslav Benšić (39) i Ivan Matišev (57), tajnik đurđevačke Udruge umirovljenika.
Prema riječima Roberta Vulića, glasnogovornika PU koprivničko-križevačke do počinitelja se došlo upornim policijskim radom, a tijekom prijepodneva u tijeku su bile opsežne pretrage u kući osumnjičenog u Budrovcu kod Kalinovca nedaleko od Đurđevca. Pred njegovom kućom koju je blokirala policija, okupile su se i brojne novinarske ekipe. Kako smo neslužbeno doznali, osumnjičeni za kojeg smo doznali da je D. D. dosad nije imao policijski dosije, a motiv zbog kojeg je počinio dvostruko ubojstvo i razbojstvo su problemi s dugovanjima.
Marijan Benko, ravnatelj policije potvrdio nam je da će se u 14 sati u Ravnateljstvu policije održati konferencija za novinare na kojoj će policija priopćiti neke pojedinosti o kriminalističkoj obradi koja je dovela do uhićenja osumnjičenog za dosad najbrutalniju pljačku novčarske institucije u Hrvatskoj.
Jutarnji list

- 11:02 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.