LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.10.2006., ponedjeljak

Sport u Pitomači

rukometr1
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u subotu je u utakmici četvrtog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, gostovala u Daruvaru kod druge ekipe istoimenog domaćina i pobijedila sa visokih 42:13, čime je ostvarila četvrtu pobjedu u isto toliko nastupa, te zadržala vodeću poziciju lige. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Habijanić (2), B.Lovrin (6), Filipović (1), Begović (1), Kapitan (1), Petković (1), Janeš (2), Veličan, I.Lovrin (10), Šandor (4), Mioč (13) i T.Kožarić (1).
Prva ekipa ŽRK «Pitomača» u susretu drugog kola III. HRL – sjever 1, u nedjelju je kao domaćin sa 34:31 pobijedila ekipu ŽRK «Mlinar» iz Križevaca, upisavši tako drugu pobjedu. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (10), Habijanić, Rončević (3), Vlahović (2), B.Lovrin, Kapitan (4), Petković (2), Janeš, Veličan, I.Lovrin, Šandor (7), Mioč (6) i T.Kožarić.
nogometr1
Pitomački su nogometaši u subotu, u susretu jedanaestog prvenstvenog kola III. HNL – istok, gostovali u Virju kod ekipe NK «Podravac», te su nakon neodlučenog rezultata 2:2 donijeli prvi gostujući bod u ovogodišnjem prvenstvu. Za NK «Pitomača» su igrali: Majurec, Crnec, Arapinec, Klarić, Mrzlečki, Kožarić, Oršulić, Bujanić, Kovačević (od 90. Lulić), Ivančić (od 59. Veličan) i Čolić (od 76. Trupina), a pogotke su postigli Mrzlečki i Kovačević.
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u nedjelju su prijepodne u susretima osmog kola IV HNL – sjever za kadete i juniore bili domaćini ekipama NK «Suhopolje». Gosti su minimalnim pobjedama slavili u obje konkurencije. Kadeti su izgubili sa 2:3, a juniori sa 1:2. Bolje sreće ovog vikenda nisu bili niti pitomački pioniri koji su u subotu u Pitomači, u utakmicama desetog kola IV. HNL – sjever za pionire, ugostili vršnjake NK «Međimurje» iz Čakovca. Gosti su bili uvjerljivi, te su pobijedili u sve tri utakmice: pioniri U-10 sa 0:7, U-12 sa 0:5, a U-14 sa 0:2.
NK «Croatia» iz Grabrovnice na domaćem je terenu, u utakmici sedmog kola IV. HNL sjever, podskupina istok, bila domaćin ekipi NK «Zdenka» iz Velikih Zdenaca, te je upisala treću ovosezonsku pobjedu. Bili su uspješniji od gostiju sa 2:1. Od općinskih predstavnika u susretima sedmog kola II. ŽNL nogometaši NK «Mladost» Stari Gradac bili su domaćini NK «Tehničar» iz Cabune i izgubili su sa 2:3, a NK «Sloga» iz Kladara gostovala je u Svetom Đurađu kod istoimenog domaćina i pobijedila sa 4:1. U sedmom kolu III. ŽNL Virovitičko-podravske županije postignuti su slijedeći rezultati NK «Turnašica» - NK «Otrovanec» 3:2, NK «Aršanj» Sedlarica - NK «Rezovac» 1:5 i NK «Podravec» Dinjevac – NK «Orešac» 3:5.
kuglanjer1
U četvrtom kolu ovogodišnjeg natjecanja u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» nisu uspjeli osvojiti bodove na gostovanju u Požegi. Domaći KK «Obrtnik» bio je uspješni i pobijedio ukupnim rezultatom 6,5:1,5. Za KK «Pitomača» nastupili su Rakijašić 538 (osvojio 0,5 boda), Filipović 507, Tot 492, Zvonarić 507, Švarbić 515 i Kovačić 570 (osvojen bod), za ukupan rezultat od 3129:3222. Nakon četiri odigrana kola vodi PPK «Kutjevo», dok su pitomačani sedmi sa dvije pobjede i dva poraza.
Pitomača.hr

- 15:53 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.