LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

U Pitomači 20 privedenih - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

15.10.2006., nedjelja

U Pitomači 20 privedenih

Sat nakon strašnog ubojstva u susjednom Đurđevcu policija je blokirala prometnice na cijelom području Podravine i Slavonije. Prvi su se na udaru policijske potrage za ubojicom našli mještani Pitomače s dosjeom. Zakucali su na vrata 15-tak sumnjivaca, koji su privedeni.
Neki su zadržani do 12 sati u pritvoru, a svi su podvrgnuti testu parafinskom rukavicom, poligrafu... Među privedenima su bili 19-godišnjaci, kao i muškarci od 40 godina. Privođenje je, međutim, razljutilo mještane Pitomače, koji drže da policija u tome nije imala mjere.
Priveden je i Miljenko Gustin (43) iz Pitomače, koji je već imao problema sa zakonom. Gustin, istina, ima audi crne boje, ali je toga dana njime upravljala njegova kći Marina. On se zbog posla, tvrdi njegova obitelj, u to vrijeme drugim vozilom odvezao u Đakovo.
Policija ga je pokupila kada se vraćao iz Slavonije te privela na ispitivanje. Dokaza da je sudjelovao u ubojstvu u đurđevačkoj Fini zasad nema. Jučer je policija pretraživala obje njegove kuće i vozila, ali kako smo uspjeli vidjeti, iz njih nisu odneseni nikakvi dokazi.
Nisam ni za što kriv, što će se ubrzo utvrditi rekao nam je Miljenko Gustin, kojega je policija jučer poslijepodne odvezla u postaju u Pitomači.
Pitomača je jučer je bilo pod policijskim nadzorom do 12 sati, a tada su se patrole povukle s državne ceste D2.
Večernji list

- 20:23 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.