LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

09.10.2006., ponedjeljak

Sport u Pitomači

Nogometn1
Pitomački su nogometaši u nedjelju, u susretu desetog prvenstvenog kola III. HNL – istok, bili domaćini ekipi NK «Croatia» iz Đakova. Bila je to utakmica u kojoj su pitomačani nastavili niz domaćih nastupa bez poraza, odigravši s gostima neodlučeno 1:1. Za NK «Pitomača» su igrali: Majurec, Crnec, Kožarić, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Šafran (od 46. Trupina), Bujanić, Kovačević, Oršulić (od 85. Čolić) i Škvarić (od 39. Ivančić), a jedini pogodak za domaće dao je Mrzlečki iz jedanaesterca.
U subotu su pitomački pioniri odigrali utakmice devetog kola IV. HNL sjever, u kojima su bili na gostovanju u Suhopolju. Neporaženi su se vratili jedino najstariji pioniri, ekipa U-14 koja je sa domaćinom odigrala 0:0, dok su pioniri U-10 poraženi sa 1:4, a U-12 sa 0:3.
Utakmice sedmog kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore NK «Pitomača» koje su se trebale igrati u Varaždinu kod NK «Sloboda», odgođene su zbog zauzetosti igrališta domaćina.
NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici šestog kola IV. HNL sjever, podskupina istok, u subotu je gostovala u Orahovici, gdje je poražena sa 0:2 od domaćeg NK «Papuk».
U šestom kolu II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, nogometaši NK «Mladost» Stari Gradac na gostovanju u Brezovici kod NK «BNK» odigrali su 2-1, dok su nogometaši NK «Sloga» iz Kladara kao domaćini, sa 0:1 poraženi od ekipe NK «Virovitica 2».
U šestom kolu III. ŽNL Virovitičko-podravske županije odigrane su slijedeće utakmice: NK «Otrovanec» - NK «Rezovac» 2-5, NK «Orešac» - NK «Aršanj» Sedlarica 2-4, te NK «Turnašica» - NK «Podravec» Dinjevac 5-2.
Rukometr1
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u petak je u utakmici trećeg kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, ugostila ekipu ŽRK "Tvin-Trgocentar 3" i pobijedila sa 35:24, čime je ostvarila treću pobjedu u isto toliko nastupa. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Habijanić (1), B.Lovrin (2), Filipović, Begović (2), Kapitan (2), Petković (2), Veličan, I.Lovrin (2), Šandor (10), Mioč (14) i T.Kožarić.
Prva je ekipa ŽRK «Pitomača» u susretu prvog kola III. HRL – sjever 1, u subotu ugostila ekipu ŽRK «Ivanec 2», pobijedila sa visokih 33:16, te uspješno započela ovogodišnje prvenstveno natjecanje. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (9), Habijanić, Vlahović (2), Filipović, Begović (4), Kapitan (2), Petković, Veličan, I.Lovrin, Šandor (8), Mioč (8) i T.Kožarić. U slijedećem kolu prva ekipa ŽRK «Pitomača» ponovno je domaćin, ovoga puta prošlogodišnjem drugoligašu, ekipi ŽRK «Mlinar» Križevci, dok druga ekipa gostuje u Daruvaru kod druge ekipe domaćina.
Kuglanjek1
Nakon što su pobjedom u Orahovici uspješno započeli ovogodišnje natjecanje u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» uspješni su bili i u drugom kolu lige, u kome su kao domaćini osvojili bodove protiv ekipe KK «Hrast» iz Požege, ukupnim rezultatom 5:3. Za KK «Pitomača» nastupili su Rakijašić 495, Filipović 489 (osvojen bod), Zvonarić 469, Tot 508, Kovačić 495 (osvojen bod), Švarbić 527 (osvojen bod), za ukupnu pobjedu od 2983:2869. Malo sportske sreće nedostajalo je da kuglači i u trećem prvenstvenom kolu koje je na rasporedu bilo ovog vikenda osvoje bodove. Kao domaćini poraženi su od ekipe KK «Pakrac» rezultatom 1:7. Za pitomačane su nastupili: Kovačić 496, Rakijašić 504 (osvojen bod), Zvonarić 473, Tot 491, Švarbić 485 i Filipović 462, u ukupnom rezultatu 2911:2958.
Pitomača.hr

- 15:45 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.