LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Jedini razvoj Općine Pitomača bio je za vrijeme mandata Josipa Đakića - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

15.07.2006., subota

Jedini razvoj Općine Pitomača bio je za vrijeme mandata Josipa Đakića

virovitica.net Virovitičko-podravski dožupan Đuro Matovina, aktivan član HDZ-a i bivši načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske o Josipu Đakiću je na jučerašnjoj konferenciji za novinare govorio je o vrijednostima koje su nagnale Matovinu da saborskog zastupnika predloži za najvišu nagradu.
Svi projekti koje je Josip Đakić započeo raditi kada je bio načelnik Općine Pitomača bili su jedini.Kasnije, kada je isto tako u jednom organiziranom napada i smišljenoj shemi višestranačke koalicije došlo do smjene vlasti, stalo se sa svim aktivnostima u Općini Pitomača. Iza njih su sada repovi zbog kojih će državne institucije i neki organi vrlo brzo postupati.
Njegova nazočnost kao zastupnika u Saboru nije izostala u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave, općinama i gradovima,. Gdje dođe kad kod ima slobodnog vremena. Ljudi se na terenu čude i pitaju kad on to sve stigne – od najmanje općine do najvećeg problema on je nazočan, upoznat je, radi na tome, predlaže rješenja i daje potporu svim nositeljima vlasti i onima koji su zaduženi da te probleme rješavaju.
VIŠE:virovitica.net

- 10:28 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.