LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

17. sjednica Općinskog poglavarstva - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

03.07.2006., ponedjeljak

17. sjednica Općinskog poglavarstva

U ponedjeljak 26. lipnja, održana je 17. sjednica Općinskog poglavarstva Općine Pitomača. Poglavari su odabrali najpovoljnije ponuditelje po dva raspisana natječaja. "Zidar" Marijan Dent iz Grabrovnice odabran je kao najpovoljniji ponuditelj za izvođenje radova na obradi pročelja i bočnih fasada zgrade PIOP-a u Pitomači (zgrada bivše zadruge) dok će "Elektra" Koprivnica i "Elektro-instalacije Štefanić" iz Pitomače podijeliti poslove održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području naše općine.
Razmotreno je i nekoliko zamolbi za pomoć za podmirenje troškova stanovanja pristiglih iz Centra za socijalnu skrb Virovitica te je odlučeno pozitivno odgovoriti na neke od njih, a financijski će se pomoći učenici Srednje škole Pitomača u odlasku na maturalnu ekskurziju.
Na sjednici je donesena odluka o raspisivanju natječaja za izbor ravnatelja Knjižnice i čitaonice Pitomača, a pozitivno je odgovoreno i na zamolbu Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske o postavljanju radio-linka na jednoj od zgrada u općinskom vlasništvu, kako bi se poboljšala veza Radarskog centra "Bilogora" prema Zagrebu.
Članovi Općinskog poglavarstva na sjednici su dobili detaljnija izvješća o stanju investicija koje se provode na području naše općine kao i kratak rezime svih događanja koja su se odvijala u okviru proteklih Dana općine Pitomača.

pitomača.hr

- 10:30 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.