LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomačka podrška budućim studentima zbog diskriminacije na prijemnim ispitima - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

02.07.2006., nedjelja

Pitomačka podrška budućim studentima zbog diskriminacije na prijemnim ispitima

U Ustavu Republike Hrvatske piše da je osnovno školovanje obvezno i besplatno svakome, pod jednakim uvjetima na osnovi sposobnosti. No da su neki jednakiji od drugih pokazao je potez Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta koje je u srijedu donijelo odluku kojom se nositelji statusa "V" (djeca dragovoljaca) smještaju unutar kvota na teret Ministarstva. Ti studenti osim što se upisuju izravno (dovoljno je preći prag), od ove godine se više ne upisuju izvan redovnih kvota, što znači da će "običan" student izvisiti ako je na prijamnom ispitu ostvario više bodova od onog koji ima "V" status. Stoga je nekolicina studenata Filozofskog fakulteta otvorila zajednički blog na adresi jednakismo.blog.hr na kojem iznosi problematiku Zakona o pravima branitelja. Autorima bloga je cilj informirati maturante i do sljedeće godine promijeniti dosadašnji Zakon. Napravili su i letak koji zainteresirani mogu preuzeti i dijeliti ga.

- 16:00 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.