LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Dani otvorenih vrata Srednje škole Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

12.06.2006., ponedjeljak

Dani otvorenih vrata Srednje škole Pitomača

Povodom obilježavanja godine strukovnog školstva, u Pitomači je održana manifestacija „Dani otvorenih vrata Srednje škole Pitomača s predstavljanjem strukovnih zanimanja i vrtnom zabavom uz Podravske mužikaše“. „Otvorena vrata“ održana su u prostorima Srednje škola Pitomača. Nazočne je pozdravio župan Virovitičko – podravske županije, Zvonimir Šimić, a nazočila je i pročelnica Odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko –podravske županije, Vesna Bedeković. Predavanje je održao i Franjo Petrić, ispred Odbora za obrazovanje. Velik interes djece i roditelja izazvalo je usmjerenje agroturistički tehničar, usmjerenje koje bi imalo odličnu podlogu za nastavak školovanja na Visokoj školi za menadžment u informatici i turizmu.
VPŽ

- 18:22 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.