10

srijeda

svibanj

2017

Kad život ode u vjetar

Godine odricanja, ugađanja drugima, zanemarivanja sebe odjednom te nagrade i shvatiš da jednostavno nemaš ništa. Samo neopisivu bol koju ne znaš opisati. Nadaš se da ćeš se ujutro probuditi i shvatiti da je to bio san. Ali san ne ide noći, slike se vrte i bole. I opet onaj zašto? Zasto bas ja?

03

srijeda

svibanj

2017

Novi dan

Nakon svih padova shvatim da se moram uvijek dočekati na noge. Jer nitko, bas nitko se neće pobrinuti za mene ako to ne učinim sama. Svaki pad me ojača, dobijem novu snagu i shvatim da je život lijep. Ne treba mi na putu ništa sto me sputava, vraća natrag, unesrećuju.
Treba gledati vedriju stranu života i veseliti se malim stvarima, trenutku.
Kad to shvatimo te počnemo primjenjivati u životu zajamčen nam je Put ka sreci.,

02

utorak

svibanj

2017

Prevara

Uvijek mislimo da se prevare događaju nekom drugom. Da se to nama ne može desiti. Da živimo s osobom koju poznajemo, da nije takav, suludo vjerujemo.
Iako se kaže da žena zadnja sazna ipak se to kroz neke stvari predosjeća. I ne pomažu tu nikakvi savjeti, svaka zasebno to mora iskusiti na svojoj kozi. Uvjeriti se da se to uistinu tebi desilo. I gledajući slike ipak pokušaš naći neku nelogičnost, koje nažalost nema. I onda nedoumice kako djetetu objasniti, kako izaći na ulicu jer misliš da svi znaju, da te ismijavaju, kasnije sažaljevaju. Kako ostati dama do kraja, kad imaš želju pljuniti mu u facu i svašta reci. Staviti ga na prosjački štap i sve dati u dobrovoljne svrhe, a on neka otplaćuje dugove do kraja života.
Ali neke žene su ipak prvenstveno dame. A one ostale nadamo se da imaju noćne more kad se pogledaju u ogledalo.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.