20

nedjelja

rujan

2020

crni humor

Prije dosta vremena pisala sam neke tekstove pomalo humorističnog sadržaja, pa ću po koji od vremena do vremena objaviti i ovdje. Radovalo bi me kad bi mi dali povratnu informaciju koliko je moje pisanje u međuvremenu napredovalo. Ili možda nije. Uglavnom, meni se ovo još uvijek sviđa, zato što posjeduje tu neku laku notu koja mi trenutno fali u životu. Pa hajde da vidimo:LOVE, LOVE, LOVE


Svibanj 6.

Upoznala sam super frajera. Super izgleda, galantan, zabavan, oborio me s nogu,Pričali smo cijelu večer I, taram! pozvao me da se nađemo na kavi!

Svibanj 8.

Joj, on je fantastičan! Svašta mi je ispričao, o sebi, svojoj karijeri, o putovanjima po svijetu. I puno je pitao o meni. Stvarno ga sve zanima! Gdje radim, koliko zarađujem, jel živim sama, jel imam svoj stan..Ne mogu vjerovati da se takav muškarac zainteresirao za mene, Ja sam tako obična, a on je proputovao pola svijeta, poznaje toliko važnih ljudi, obrazovan je, načitan... I da, kupio mi je ružu od ulične prodavačice! Mislim da sam se zaljubila! Sutra ćemo se ponovno vidjeti!!!


Svibanj 18.


Sad mogu reći: to je stvarno to! Vodili smo ljubav i kao i u svemu i tu se pokazao fantastičan! Toliko pažljiv, toliko se trudi ugoditi, čudo jedno. Bingo! Konačno sam pronašla ljubav svog života!Lipanj 2.


Bili smo ovaj vikend na moru. Prekrasno! S njim je tako zabavno! Svugdje me je vodio, na večeru, na ples, na izlet brodom... Tako je romantičan! Šetnja na mjesečini, držanje za ruke, šaputanje na uho..Doduše, potrošila sam dosta novaca, jer njemu se nešto desilo s karticom, pa sam ja platila sve račune, ali vrijedilo je svake lipe


Lipanj 23.


Moja ljubav se doselila u moj stan. Njegov je u adaptaciji, ne želi me voditi da vidim. Kaže da se strpim,sprema veliko iznenađenje za mene. Drago mi je što je tu. Uživam sve djeliti s njim!Srpanj 13.


Zabrinuta sam, moje sunce je izgubilo posao. Neznam kako ćemo sad samo s mojim primanjima. On me tješi, kaže
da će sve biti u redu, važno je da se mi volimo. Vjerujem mu, on je tako sposoban, brzo će naći nešto.


Srpanj 30.Kako je ponosan! Ne želi uzeti novac od mene, al ja mu ipak svako jutro dok on još spava ostavim nešto love. Pa ne može takav muškarac hodati po gradu bez novaca! Svi ti sastanci u vezi traženja posla, pa mora tim ljudima barem piće platiti! Uostalom, našla sam još jedan honorarni posao. Sad dolazim kući tek navečer, ali kad me on zagrli, odmah zaboravim koliko sam umorna


Rujan 3.


Ova situacija s njegovim poslom se odužila. Siroče moje, sav je u depresiji. Sutra ću otići u banku da vidim mogu li izvaditi neki kredit, pa da pokrene neki svoj biznis. On kaže da ima ideje koje moraju donjeti dobit. Uostalom, ima utjecajne prijatelje, koji će mu pomoći, nemam se zbog čega brinuti, vratit će mi svu lovu čim uhoda posaoListopad 7.


Morala sam staviti hipoteku na stan kako bih od banke dobila potreban novac. Nadam se da će njegov novi biznis ubrzo početi donositi prihod.Ovaj moj dodatni posao neće moći pokriti sva zaduženja. On kaže da se još samo malo strpim. Kad sve dođe na svoje mjesto,on će kaže napraviti od mene kraljicu, koja će samo uživatiListopad 28.Sama sam doma. Dragi je otputovao u inozemstvo dogovoriti poslove. Konačno smo dobili novac od banke, bio je tako sretan!Studeni 5.


Moj bože, šta mu se dogodilo! Ne javlja se već tjedan dana! Poludjet ću od brige! Moram nazvati policiju!Prosinac 18.


CRNA KRONIKA


Djevojka (34) namjerno pregazila autom bivšeg partnera.Navodno se duže vrijeme raspitivala o njegovom prebivalištu. Motiv nepoznat.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.