MySpace Layouts

MySpace Layouts

pInKy AnĐeO

31.03.2006., petak

jeee vikend

thumbup
radujem se vikendu jer mogu bit sa svojom malom sekom!nije da preko tjedna ne mogu,ali nemam baš vremena da ju gnjavim!!!
živim za vikende i za druženja i sve što ide uz to....
- 20:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

30.03.2006., četvrtak

drago sunce!!!:)

LJUUDI,danas mi je bilo savršeno! u školi nije bilo također loše,ali kad je ovakvo vrijeme,osjećam se još bolje!imam totalno filing koda je ljeto.zamislite samo kako je lijepo biti na moru, kupati se, navečer šetati pokraj plaže ili u gradu, gledati dečke bez majce... jao, moram se probuditi iz ovog predivnog sna... tek je 4.mjesec, moramo izdržati "samo" još otprilike 2 i pol mjeseca,pa tek tada slijedi.....ovo o ćemu sam maloprije pisala a dotad nas čekaju neudobne školske klupe, zagušljive i monotone učionice i dosadni profesori...doduš kad razmislim oni isto 100% žele biti negdje na odmoru sa svojom obitelji,ali moraju obavit svoj posao tako da ni njima nije lako,ali opet, dobro je bit profesor, imaju tako duuge praznike i preko ljeta i zime,tako da se ne bi trebali toliko bunit,ali znam da nije ni njihov posao lak!treba cijelo vrijeme bit u toj glupavoj školi i predavat tako dosadna gradiva....
sve u svemu radujem se lijepom vremenu i tome što je napokon stiglo proljeće i sve što ide s njim! za 1 tjedan idem sa školom u Njemačku! ne znam kako se piše MUNCHEN, nek mi nitko ne zamjeri što sam 1000% krivo napisala ali šta mogu!!!!
pozdrav svima,i čujemo seee!!!!!!!!!!!
p.s. sviđaju mi se ove promjene na blogu, što mogu stavljat boju i smajliće!!!
pusica

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.03.2006., srijeda

ne mogz puno pisati,i svima koji su mi komentirali blog puno hvala, ali u zadnje vrijeme nemam vremena pa ću vam se svima javit kada budem mogla. Sve mi je ok! Dobila sam 4, 4 iz zadačnice a mislila sam da ću dobiti dva zato što nisam znala što da pišem kao sada! Napokon je došlo proljeće i žurim da još stignem staviti sliku jer uskoro zvoni a ja sam na informatici, po običaju. Svima šaljem veliku pusu i javit ću se u petak!!!!
myspace layout

myspace layout


- 17:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.03.2006., ponedjeljak

ovi dana se nisam javljala zato što sam bila jaako zauzeta, u petak poslje škole sam bila cijelo vrijeme s ninom, šetale smo gradom...u subotu prije podne sam bila u gradu-opet,a popodne sam išla na rođendan kod frendice adele!bilo je ok!vidjela sam puno ljudi koje u zadnje vrijeme rijetko vidim!!!
a u nedjelju sam bila kopd hilde na instrukcijama iz kemije!ne kužim ju pa sam isla da mi objasni! tak da nista nisam stigla naučit,sad sljedeći sat pisemo engleski drzite mi fige a zadnji sat pisemo hrvatski!molite se za mene....pusa svima i javim se ponovno kad budem imala vremena!!!
- 16:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.03.2006., četvrtak

zamislite,već sam došla iz skole! imali smo dan skole pa sam bila u skoli od 9 do 11!koja fora!
za sutra moram učit njemački,kemiju,engleski i vjeronauk! to već nije fora!
ponekad se tako loše osjećam! najčesće zbog škole! u zadnje vrijeme mi dođe da plačem,da vrištim...
često razmišljam o tome da je bila pogreška što sam upisala gimnaziju,jer zamislite samo da zbog nekog razloga ne mogu upisat fax šta ću onda!!!????????????????????
mogu ići čistit kanale!! ali vjerojatno da bi se sada ponovno upisivala, upisala bih gimnaziju, i opet opću,ali 100% bi išla u Beli manastir zbog 1000 razloga!
1.jer bi tada isla s mamom,tj ne bi morala ići busom već bi me mama vozila zato sto ona tam radi...
2.isla bih stalno ujutro u skolu
3.tamo je puuno lakše
4.zato sto tamo radi moja ujna koja bi mi bila raska i profesorica iz matematike
i da ne nabrajam,ali ima bar jedno 10 razloga koje bi mogla nabrojat!!


layout for myspace

layout for myspace


- 12:02 - Komentari (13) - Isprintaj - #

22.03.2006., srijeda

sada sam, u skoli pa ne mogu puno pisati, sad imamo opet informatiku kao i svake srijede,pa da iskoristim priliku da se javim!
sutra je dan skole kod nas pa nemamo ponovno redovnu nastavu!sad se bojim zbog hrvatskog!
sljedeci sat ga pisemo! pozdrav svima i čujemo se!!!!!!!!!!!!!
došla sma kući.............. u školi je za čudo bilo ooook! ako ne računamo da smo pisali zadačnicu iz hrvatskog,a nije ni najavila! baš mi je bilo bed zbog toga,jer ako bi nam rekla dan prije,sigurno bih barem razmisljala kod kuće šta bi pisala i kakve bi teme mogla dati!
uopće nisam imala inspiraciju,što nije tipično za mene!obično pišem i pišem.........uvijek napišem jedno 2, 3 stranice a sad... jedva sam nekako napisala 1 i jos maaalo!
osim toga imat cu puuno gramatičkih gresaka!
nemam pojma koliko bih mogla dobit ali sigurno neću dobit nista vise od 3!!!!
glupost!ali barem nismo pisali test iz hj! danas se stignem odmorit, i pogledat svoje omiljene serije...
AKO IMATE KAKAV PRIJEDLOG U VEZ S MOJIM BLOGOM,SLOBODNO MI RECITE,BIT ĆE MI DRAGO!!!!!!!!!!!! PUSA**********:)*************
HVALA NA KOMENTARIMA!
MySpace Layouts

MySpace Layouts


- 10:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #

20.03.2006., ponedjeljak

PONEDJELJAK BEZ ŠKOLE!!!!!!!!!:))

Danas nema škole,danas nema škole! ne možete vjerovati kako sam sretna što danas ne moram ići u glupu školu!!!!!!!
danas smo trebali pisati 2 testa!iz hrvatskog i iz engleskog!sad imam vremena da još skužim neke stvari iz engleskog i tak!
tako sam sretna! jedino mi je bed zbog tjelesnog,imamo ga jednom tjedno(baš ponedjeljkom)i sad ga neću imati!al nema veze! preko vikenda NIŠTA nisam učila,tak da ćumorati sada! šta da pišem!?????
ajd neću ništa više pisat, al ne bi voljela biti u vašem mjestu jer vi svi danas morate u školu!JAADNI!e....da a u četvrtak je dan škole pa ni onda nemamo redovnunastavu već imamo kao neke radionice, tak da bi ovaj tjedan trebao biti ok!!!!!!!!!!!
sretno svima u školi i nakupite puuno petica!

p.s. hvala na komentarima i drago mi je što mi se javljate! PUSETINA
MySpace Layouts

MySpace Layouts


- 08:31 - Komentari (18) - Isprintaj - #

18.03.2006., subota

bok svima!jučer se nisam javila zbog toga što sam došla kuć iz škole kasno,pa sam gledala neki film i tak!bili smo u klasičnoj gimnaziji i bilo je savršeno učenici su sve uredili pa je stvarno izgledalo kao u rimu!imali su gubavce u dvorištu,neku šugavu bolnicu,sve nehigijenski, a u bolnici su bili gubavci i ostali bolesnici koje su liječile sestre!u podrumu je bila tamnica i robovi koji su vrištali i htjeli pobječ!a još uz to ta cijela škola je u tvrđi u osijeku pa je i podrum zapravo napravljen za zarobljenike!skroz svagdje u tamnici je bio mrak, a samo pokoja baklja je osvjetljivala nam put!ODLIČNO JE BILO! onda su bile u učionicama svakakve predstave,prikaz bogate i siromašne obitelji,komedij mi se posebno svidjela jer su glumci bili profesijonalni!iako su to sve organizirali učenici,normalno uz pomoć profesora,bilo je savršeno,na tavanu su imali gozbu pa su pravili rimska jela i to se moglo probat,mi smo nešto probali,ne znam kako se zove al nije bilo loše!
šteta sto mi nemamo za dan škole tako nešto,hvala svima koji mi ostavljaju komentare i pozdrav svima!

MySpace Layouts

MySpace Layouts


- 11:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #

16.03.2006., četvrtak

super dan!:)

Danas smo išli u školu prijepodne, tj u pola 10 smo morali biti u skoli i svi razredi su išli prijepodne,a na primjer 1a nije ni trebao dolazit u školu zato što su svi išli u zagreb na tu neku izložbu osim 2 učenika pa su ovi imali slobodan dan!sati su nam bili skračeni 10 minuta! Sutra su također 10 min skračeni nam sati a uponedjeljak isto! Iako ne znam zašto će u ponedjeljak biti isto skračeni sati ali nama to odgovara! Sutra neču biti na dosadnoj kemiji! Koja sreća!zato što hilda,ja i još 3 cure idemo s profesoricom iz latinskog u klasičnu gimnaziju,oni će tamo imati neku glupost,ne znam kako se to zove,ali cijela škola će biti kao neki dvorac, učenici će biti obučeni u rimsku odječu, bit će neka posebna rimska jela,u podrumu će biti tamnica i zarobljenici i sve na tu foru starog Rima!jedva čekam,bar neču morat slušat gluuuupu profesoricu iz kemije!!!! Kemija bi bila čak i zanimljiva da bi nam predavala neka normalna profesorica! Mene posebno mrzi od prvog dana, ne znam samo što sam joj skrivila,ali ni ja nju ne volim, pa me ne mora ni ona voljet!
saint patrick's day

saint patrick's day


- 14:57 - Komentari (14) - Isprintaj - #

15.03.2006., srijeda

jooj sutra imamo skračene sate ,a nastava nampočinje u pola 10,a kako mi imamo glup raspored vožnje busova pa moramo ići u 8 sati s busom a nastava nam počinje tek u pola 10 sat i pol ćemo se negdje smrzavat!!!!!!!!!!!!!!! sad sam došla iz škole,zapravo ovaj tjedan idemo popodne u školu,ali zbog natjecanja su skratili nam sate....a u razredu će nas biti samo desetak!koja fora!petkom su nam također skračeni sati,i to svaki petak do kraja školske godine zato da ovi koji idu na matematičare i slične gluposti ne moraju dolaziti subotom,pa imaju ta sranja poslje škole!:) to je svima normalno super samo profesorima nije i stalno se nešto zale i prijete nam da će to ukinut ako dežurni jos ranije zvoni i slično!pozdrav nini i poruka za ninu:napravi i ti blog da ti mogu i ja komentirat pa da se dopisujemo i slično! nađemo se sljedeći petak! pusa svima,i nini....
- 20:06 - Komentari (7) - Isprintaj - #

14.03.2006., utorak

Danas mi je u školi bilo ok! Osim što sam dobila komad i 4 iz geografije iz testa! Ali tješilo me je to da je moja najbolja frendica iz razreda koja obično dobiva sve super ocijene dobila manje nego ja! Nisam se mogla načudit da iskrena budem ali profesorica je jadna pa joj zbog toga dala 3 i 1! I ona je bila iznenađena iskreno nije se nadala baš jedinici!osim toga dobila sam iz povijesti iz odgovaranja 5,4,5 zbog tog mi je bilo jaako drago ali pogriješila sam na nekom totalika glupom pitanju na koji sam znala odgovor,ali nema beda!bar sam se riješila tog¨!sutr moram odgovarat hrvatski,ali neću stići sve učit,pa se nadam da me neće pitat!a osim toga može me pitati fiziku i glazbeni! Sutra dobivamo testove iz fizike::::neću se ničem nadat jer kad se silno nadam nekoj ocijeni baš dobijem neku desetu! Tak da bolje ne!!!!!!!!
Danas je kod nas (u bilju)padao snijeg,i baš je bilo brrrrr .........hladno!
Danas smo trebali imati 7 sat latinski ali hvala Bogu nismo zato sto je oa isla na natjecanje iz latinskog pa smo mogli ići kući!cool!!!!!!!!ne znam samo tko iz naše škole ide na natjecanje iz latinskog ali ok!neko nesto voli!ja naprimjer mrzim tj ne volim latinski,ali ja općenito ne volim ni jedan predmet pa.......osim tjelesnog ali ponekad mi se ni to ne da radit!!!!!!
Javi se sutra ili kad budem imala vremena!!!

MySpace Layouts

MySpace Layouts


- 19:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

13.03.2006., ponedjeljak

GLUPI PONEDJELJAK

fuj škola!glupi ponedjeljak!danas popodne idem u školu,pa stignem ponovit još za test iz engleskog!mrzim engleski!lijep mi je jezik,ali mi smo u osnovnoj imali jednu pre,pre prestrašnu nastavnicu,koja je bila jako blaga i kod nje ništa nismo naučili,tak da mi sad jako teško ide i imam jedva 2!:(
danas me može pitati i hrvatski ali nisam ga baš učila pa če bit svega!vani pada snijeg!baš cool!samo je strašno hladno!najrađe cijeli dan bi ostala u kući gledala tv i igrala se sa sestrom! baš mi se ništa ne da po ovako luuudom vremenu!MRZIM ŠKOLLLLLU!!!!!!!<a href="http://www.bigoo.ws">saint patrick's day

saint patrick's day


- 07:44 - Komentari (4) - Isprintaj - #

12.03.2006., nedjelja

Joj ne volim nedjelju jer moram učit za ponedjeljak! tak mi se ne da ići u školu,pogotovo ne volim latinski,engleski i kemiju!iz latinskog imamo jednu strašnu profesoricu koja jaako puno traži pa mi bude loše već kad uđe u učionicu!prije latinskog svi prepisuju zadaču,svi se boje da če ih pitat . . . bude baš streasno raspoloželje!
najdraži mi je predmet tjelesni !!!to mi dobro ide i volim to radit!sutra ga imamo!jedva čekam!sutra idem u školu popodnst patrick's

st patrick's

e!imam hrpu toga za učit tak da moram ići pozdrav!
- 12:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.03.2006., subota

Danas nema škole!!!!!!jeeeee!!!!ništa u životu ne mrzim više od škole!vjerujem da u tome nisam jedina!iako ja jednostavno ne mogu razumijeti ljude koji vole ići u školu!takve su moje 2 frendice koje se vesele školi, i jedva čekaju da vikend završi!čudni su to ljudi!? osim njih dvije ja ne poznajem ni jednu drugu osobu koja voli ići u školu! jedva čekam ljeto! onda smo ja i jelena stalno zajedno i bude nam super! izvodimo gluposti,puno pričamo, šetamo i jednostavno cool nam je! ljeto mi je najdraže godišnje doba!Tada nema škole,na more, ne moram nositi neku glupu debelu odječu i sve je ODLIČNO!st patrick's day images

st patrick's day images


tu sliku sam stavila zato što moja frendica Nina obožava diddla(tog miša)meni je sladak ali taj njegov rep mi se ne sviđa!:)pozdrav jeleni,nini,i hildi!
čujemo se uskoro!
- 08:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

10.03.2006., petak

PETAK!

Danas je petak!to mi je najdraži dan u tjednu,zbog više razloga ali glavna dva su da sam se rodila u petak,a drugi je to što u petak kad idem ujutro u školu,popodne imam puno vremena da se odmorim,gledam svoje omiljene serije,te da se vidim sa svojom best frendicom Jelenom s kojom se zbog škole jako rijetko viđamo!
ona ide u 8. razred i zaista je cool! naravno i subotu obožavam ali petak popodne....!!!
danas je strašno vrijeme!pada kiša i baš je fuj!
pozdrav svima do čitanja!:)
- 15:22 - Komentari (7) - Isprintaj - #

09.03.2006., četvrtak

hy svima!
kako ste mi!danas sam dobila komad iz latinskog!al nema beda,pola razreda je dobilo komad! znam da mi ssstttttttrraaaašššššnnnnoooooooo izgleda blog ali nisam jos pronasla odgovarajuću sliku,ali nadam se da ću ju uskoro naći pa ću moći urediti blog!
rijetko sam na internetu, uglavnom zbog škole ali ću pokusat česće se javljat! pozdrav svima!!!!
:)
- 14:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.03.2006., srijeda

HY!
UPRAVO SAM NA INFORMATICI I SKUŽILA SAM DA SU MI OBRISALI POLA POSTOVA!KAKAV BED!!!!!!!!
SAD SE JAKO BOJIM FIZIKE I GLAZBENOG!!!!!!!!
SLJEDEĆI SAT IMAMO LEKTIRU!AK ME PITA DOBIT ĆU 2,NIŠT JU NISAM SKUŽILA!¨
PUSA SVIMA!!!!!!!!!!!!
st patrick's day images

st patrick's day images


- 10:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga