Ono kad ti dođe iz guzice u glavu

nedjelja , 15.04.2018.


Iskreno, uopće se ne sjećam tog trena kad me stvarnost opalila po mozgu. Samo znam da sam bila na poslu, bio je kraj 2016. godine i šefica je s dijetom bez UH skinula u mjesec dana 10 kg.


Krajem 2015. godine sam se konačno odlučila riješit svoj bruh na pupku. Dugo mi je trebalo da se odlučim na tu operaciju. Dok sam se odlučila na nju, nabila sam more kila. Nisam smjela vježbati, a voljela sam jesti. Mislim, još uvijek volim, da ne dođe do zabune. Ta ljubavna veza je neraskidiva.

Onda sam početkom 2016. krenula na UN dijetu. Oporavak od operacije je tekao super, krenula sam na neku rekreaciju i kile su lagano krenule prema dolje. U 2016. godinu sam ušla sa 104 kg. Vaga je pokazivala tri znamenke. Ogromne tri znamenke. Maltene JMBG. I skinuh ja u tri mjeseca UN dijete nekih 8-9 kg... i stanem. Odustanem. I od vježbanja i od dijete, i od sebe. Previše volim jest da bih svaka 4 dana bila na voću. Volim voće, ali brate, pretvorih se skoro u banane i jabuke. I ovak sam bila okrugla ko jabuka, kud ćeš više!

Tavrljala sam tu cijelu godinu s par kila gore-dolje, ali nikako još malo dolje.

I onda se jednog dana moja šefijka odlučila na dijetu bez UH. Gledala sam je kako fino jede, nije gladna i kako mršavi. Mislim si, pa mogla bi probati. Hajd, od nove godine idemo u novi krug.

Psihički sam se pripremala na taj korak preko mjesec dana. Postala sam entuzijastična i odlučna.


Proučavala sam jelovnike, učlanila se u FB grupu.. bila sam spremna! Morala sam bit spremna. Onaj moržasti oblik više nije imao smisla. Nije me toliko ni diralo što su neke osobe uživale u mojoj debljini, smijale se kako se ne mogu sagnuti, sjesti na rubni kamen. Počelo me dirati što sam se počela sama sebi na neki način gaditi. Mislim da sam se skoro raspuknula u nekom trenu. Sva sreća da nema u blizini kaktusa, jer bi bilo, pazi kaktuuuusssssssss rofl


To be continued.. Stay tuned!

P.

Oznake: mršavim, blog

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.