Para(ne)normalan blog!

31.03.2009., utorak

Borba za vlast i moć!


Icke i ekipa toliko mistificiraju "elite", a stvar je vrlo jednostavna kao što govori radnja ovog starog filma "Egipćanin". Bio je par puta na televiziji, ali tek sada kada razmislim vidim skrivenu poruku. Tko nije pogledao obavezno neka vidi, stvar je vrlo jednostavna, vlast i moć, ljudska pohlepa i mržnja. Čovjeku ne treba izvanzemljanin za neprijatelja, sam je sebi neprijatelj, istočnjački učitelji vole reći da je pobjednik onaj koji pobijedi samog sebe!
Radnja ukratko, faraon je htio uvesti monoteističku religiju što nije odgovaralo svećeničkoj kasti jer zagovara pacifizam i ljubav, slušaj ovo "pod izlikom" obrane zemlje mislim od Feničana koji su imali bolje "željezno" oružje faraonov general se urotio sa njegovom sestrom i svećeničkim staležom protiv faraona!? Da li vam taj scenario zvuči poznat?
Ovaj stari film sam iskopao da prikažem da sve ovo što se u "civilizacijama" događa nije novo, druga stvar, tajna društva koriste dosta gnostike iz drevnih civilizacija, zbog toga sam htio prikazati korjene tih učenja.
Obavezno mi ostavite neki mudri komentar ili mišljenje!
Da vas više ne davim, do čitanja!




- 14:57 - Komentaraj (8) - Ispiši - Pogledaj zasebno

28.03.2009., subota

NLO zabilježen iznad Splita!

NLO iznad Splita!

Stupanjem u kontakt sa poznatim legendarnim blogerom Borgmanom došao sam u posjed jedne zanimljive fotografije koju mi je ustupio i dao mi dozvolu da je mogu objaviti. Na slici su uvećani sporni dijelovi.
Citiram:
"Sve je započelo u pokušaju slikanja vrlo rijetkog fenomena "zeleni bljesak" koji se javlja pri zalasku sunca (česće oko ekvatora), ali su meteorolozi spomenuli kako su idealni uvjeti.
Fotoaparat, digitalac sa 3 Mpix je stavljen na stativ, okrenut prema mjestu zalaska sunca i snimao je sa otprilike desetinkom sekunde izmeđju slika. Pregledom slika poslije, na 3 se pojavio objekt koji se vidi. Dakle, prelaz cijelog obzora, u 3 desetinke sekunde, koji kada smo poslali na analizu ekipi u Zg, dali su nekakve aproksimativne procjene: 100 tinjak metara dužine i brzinu cca 40 - 60 000 km/h (35-50 Mah-ova)!".
Ja sam sa još dvojicom svjedoka prije 20 god. u okolici Splita vidio NLO, išao je ekstremno brzo, brže od bilo kojeg aviona te vjerujem da tu ima nešto. Jedan naš ufolog je rekao da je Jadran tranzitna zona i iscrtao je neke koncentrične krugove prema registriranim mjestima pojave objekata u svijetu, zanimljivo je kako je slika iznenađujuće pravilna!?
Slično tvrdi i poznati kontakt sa pozitivnim ETima, po njemu jednima od najačih u galaksiji koji nas štite, navodno bi nas odavno zadesila invazija da nema njih, uostalom zaključite sami!
Alex tvrdi da postoji UFO baza u Italiji, to je bilo prije 15 god. materijal je u orginalu na VHSu.




- 22:42 - Komentaraj (10) - Ispiši - Pogledaj zasebno

26.03.2009., četvrtak

Teslina ostavština 1 ?!

Da se malo odmaknem od meni najdraže preokupacije NLOa njihovog porijekla i razloga postojanja. Ovaj čovjek, točnije Tom Bearden jedan je od aktivista projekta Razotkrivanje, kada se povukao iz vojne službe 1980tih tvrdio je da Sovjeti posjeduju napredna skalarna oružja! To su elektromagnetske zrake smrti koje je slučajno otkrio, a tko drugi nego Tesla, ja sam čitao zapis da je Tesla nudio taj patent Kraljevini Jugoslaviji i naravno tipično za Balkance nije shvaćen ozbiljno. To su zamijetili Sovjeti koji su otkupili patent za cca 20 000 US$ i do danas su ga usavršili u stravično oružje. Uostalom pogledajte sami!

- 14:01 - Komentaraj (9) - Ispiši - Pogledaj zasebno

25.03.2009., srijeda

Najveća priča ikada zanijekana - definitivno jedan od najboljih UFO dokumentaraca!

Preporučam svima da pogledaju nagrađivani dokumentarac, čovjek ga je napravio u osobnoj produkciji, osvojio je mnoge međunarodne nagrade!

Recenzije:
This is the best of the whole story of UFO investigation that we have today. It’s an All in One, UFO’s Prophecy and technology.

- 11:34 - Komentaraj (5) - Ispiši - Pogledaj zasebno

Riječi su suvišne, ovo je duhovni hedonizam!

Kao što naslov govori neću puno pisati, poslušajte Mozarta za gitaru. To je Tarrega, gitarski skladateljski genij, svaki učenik gitare mora barem jednom svirati ovu stvar, predstavljam vam Sjećanja na Alhambru:


- 11:02 - Komentaraj (6) - Ispiši - Pogledaj zasebno

Glazba je lijek i hrana za dušu!

Obzirom da ja vjerujem u Boga, smatram da je glazba direktno poruka Božanskog entiteta. Prema ET kontaktima i izvorima, napredne civilizacije su posvetile svoj život u potrazi za izvorom, Kreacijom, Stvaranjem! Oni znaju ono o čemu mi stalno promišljamo i na čemu se temelji zemaljska filozofija bez obzira na školu iz koje dolazi, a to je bitak. Oni znaju da smo mi tu da učimo i evoluiramo, naša DNA je ustrojena tako da se mijenja pod utjecajem elektromagnetskog polja tijela i uma. Da ne filozofiram dalje, poslušao sam linkove i sviđaju mi se, prije rata išao sam u glazbenu školu koju sam zbog rata morao prekinuti i nikada je nisam završio.
Volim klasičnu glazbu, ali ne volim fuzije klasike i modernih stilova mada pozdravljam nastojanje da se klasika i na taj način približi mladima zatrovanim turbofolkom koji po meni nema nikakvu umjetničku vrijednost (loša glazba + strava riječi). Lijepše mi je čuti evergreen u izvedbi klasičnih instrumenata, pa vam poklanjam par stvari da uživate!


- 10:41 - Komentaraj (3) - Ispiši - Pogledaj zasebno

24.03.2009., utorak

Aikido je uspješan zbog snage duha!

Da se nadovežem na MiTo blog, nadam se da mi neće zamjeriti. Pošto znam nešto o Aikidou, želio bio prikazati primjer da majstor navedene vještine može sa lakoćom svladati i jakog borca. Snaga leži u umu i duhu! Što vi mislite?


- 14:37 - Komentaraj (8) - Ispiši - Pogledaj zasebno

23.03.2009., ponedjeljak

Utopist ili genijalac!

Što mislite o idejama i zaključcima ovog čvojeka!

Video možete nastaviti gledati u istom prozoru kada završi prvi dio.

- 12:05 - Komentaraj (10) - Ispiši - Pogledaj zasebno

Pomozite mi odlučiti koja je verzija bolja?

Slušam koncertnu i studijsku verziju legendarnog Rata svijetova i nemogu se odlučiti koji je Eve of the war bolji?




- 10:31 - Komentaraj (4) - Ispiši - Pogledaj zasebno

20.03.2009., petak

Luda priča!

Ovaj tip se zove Dr. Dan Burisch, tvrdi da je radio u Dreamlandu i još mnogim labosima. Njegova priča se razlikuje od romantiziranih verzija kontakata ili otetih pobornika dobrote izvanzemljana. Po njemu oni dolaze iz naše budućnosti, jesu izvan planeta zemlje, ali su oni naši potomci koji su morali napustiti zemlju radi neke kataklizme, uostalom pogledajte pa zaključite sami!


- 13:32 - Komentaraj (2) - Ispiši - Pogledaj zasebno

16.03.2009., ponedjeljak

Pozdrav!

Pozdrav svima vama koji volite paranaormalne, a možda i paranenormalne pojave. Preporučam vam da pogledate odličan dokumentarac o NLO tematici, po meni jedan od najboljih! Ostavite svoje komentare što mislite o njemu?


- 14:44 - Komentaraj (2) - Ispiši - Pogledaj zasebno

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog koji se bavi paranenormalnim, a možda i paranormalnim pojavama! Molim vas za lijepo ponašanje! Nisam pobornik cenzure, ali neprikladne komentare brišem, tj. vrijeđanje, ad hominem napade, vulgarno ponašanje, šovinističke i seksističke ispade! Hvala što ste nas posjetili!
Stranica najbolje izgleda u Firefoxu rezolucije 1024x768p.
Svi materijali su skinuti s javno dostupnih stranica i korišteni u informativne svrhe!

Pretinac elektroničke pošte:
paranenormalan@gmail.com

Također pogledajte:
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Komentari Uključeni / Isključeni

Malo ugodne glazbe:

Ravnalcem sa strane možete listati i birati odličnu glazbu!

Vangelis: Metropolis Blade Runner Remix


Definitivna RASTURAČINA


Nigel Kennedy:Vivaldi-Spring I



Jeff Wayne: War of the worlds - Eve of the war



Gheorghe Zamfir: Usamljeni pastir



Edgar Cruz: Bohemian Rhapsody (classical guitar)



Carlos Santana - Europa



Santana - Samba Pa Ti (snimka koncerta u Zagrebu)



Carlos Santana - The River



Bach: Air from Suite No.3 (Air on a G String)



Stairway to Heaven on classical guitar



Elemental: Zašto te imam!


Duo slana banana: Moja mala djevojčica!


ANGELUS Feat. HRAM - ''Nema prevare,Nema predaje''


Brojač:
web counter
free counters

Poveznice:

Akcije!