petak, 25.02.2005.

ZNA SE - Hrvatski Imunosupresivni Virus

Posto gdjica Annie DEM (vidi komentare na prvi AIDS post) sigurno nije jedina kojoj su rijeci "teorija urote" odmah pale na pamet citajuci ove stvari sto pisem o HIV-u, rekao bih jednu stvar: bas nikakva urota za sve ovo nije potrebna.

Mislim da su kljucne rijeci u prici Kary Mullisa "Rekao je da ju ne trebam". Misli se na znanstvenu referencu na rad koji pokazuje da HIV uzrokuje AIDS, za koju je prvo pitao virologa za susjednim stolom. Da HIV uzrokuje AIDS, to jednostavno svi znaju - tako ide ta filozofija. Iskreno, "ZNA SE" bih ja ostavio HDZ-u i HDZ-ovim izbornim plakatima; kad u znanosti, narocito u medicini, pocne vladati "zna se", stvari mogu postati opasne.

U HIV/AIDS masini, kao i velikom broju drugih socijalnih, politickih i industrijskih masina modernog doba, svjecica koja ju pali i starta je pohlepa i ambicioznost, gorivo koje ju drzi u pogonu su profit i karijera, a ulje koje ju podmazuje i omogucuje su konformizam i oportunizam... a auspuh najcesce Treci Svijet. Nije HIV masina ni po cemu izuzetna; politika i vojna industrija su daleko veci masovni ubice od AIDS-a i HIV industrije. Ono sto je kod HIV-a mozda stravicnije je sto se doslovni genocid uspjeva prodati kao internacionalna pomoc i vrhunac humanosti, uz opci aplauz cijelog svijeta i dobrovoljne priloge milijuna dobronamjernih ljudi (i ja sam mjesecno davao organizaciji zvanoj STOP AIDS NOW, sve dok nisam ustanovio kako stvari stoje i sto pomazem - naime davanje otrova izgladnjelim afrikancima i afrikankama - te otkazao).

One koji laganu hipnozicu medijima preferiraju nad naporima izostravanja pogleda, molio bih samo, za njihovo dobro, da se sjete i vrate da procitaju ove stvari pazljivije i kliknu na linkove kad i ako nekad proglase njih ili nekog im bliskog HIV-pozitivnim. Testova i mjesta za testiranje kao sto vidimo ne manjka, i otvaraju se novih sest u Hrvatskoj. Testova za koje je lista znanih stvari koje daju lazni pozitivni rezultat prilicno duga, i ukljucuje cak i obicnu trudnocu (pise na njima samima).

To je u stvari i jedini razlog zasto iznosim misljenja zbog kojih znam da ce me vecina (bar ispocetka) smatrati budalom, a neki i gnjavatorom. Ne volim ja izgledati budala, nista vise nego bilo tko drugi, ali prioriteti su prioriteti :)
Opci koncenzus nije dokaz, i to sto "svi kazu" da je nesto nekako ne cini to nuzno takvim. Kad je Thabo Mbeki, Juznoafricki predsjednik, sastavio panel da razmatra pitanje AIDS-a u Juznoj Africi, i jednu trecinu popunio "AIDS disidentima", koji dovode u pitanje HIV teoriju, uskoro je dobio "deklaraciju" potpisanu od 5129 doktora i znanstvenika koji su potpisima "garantirali" da HIV uzrokuje AIDS. Haha! Jadni "znanstvenici", peticiju su morali sastavit da pokazu da je jedna znanstvena hipoteza tocna; a nisu mogli samo uputiti na neciji rad publiciran negdje, koji to jasno pokazuje. Bi oni, radije nego ista - da ga ima. To sto ga nema i jest razlog sto tocnost moraju dokazivati potpisima ispod zajednicke tvrdnje. A nesto su morali pokusati uciniti, jer previse karijera, placa i istrazivackih budzeta pliva u HIV moru da bi se dozvolilo nekima da ih sve ukinu ako ispadnu u pravu.

Jadna je nauka u kojoj se tocnost hipoteze dokazuje grupnim potpisima.
I jadni zdravi "pacijenti" koji te potpise dobivaju na receptima za Apsolutno Zajebane Toksine

Iako se mene licno zbog nekih drugih stavova moze (ko voli) nazvati "conspiracy theoristom", medju HIV-skepticima ja sam po tome totalni izuzetak, nikako pravilo. Sto se AIDS-a tice, nikakva urota za to nije potrebna, do li one jedine urote, koje je svatko clan: covjekove sebicne i kratkovidne prirode.



ovaj-><-onaj