subota, 05.02.2005.

Zvijer zarobljena u ljepotici

Kad je pocela citati taj uzas, kukuruzne pahuljice ispadose Annie iz ruke, i prosuse se po njenim divnim nogama, do savrsenstva oblikovanim najzahtjevnijim stupnjevima aerobik-stepa.
Danas sam smislio ovakav post.

Sinoć se razvezla priča o Annie De Meni, došli do nje preko Kozmoa (hint: moj frend se začitao na WC-u). Uglavnom, ostao sam zatečen da je ostatak muškog društva, uključujući Indiru, bio blagonaklon prema njenom psihičkom izgledu i blogonašanju. Muški, uključujući Indiru, su bili u stilu seksualno-roktavog smijeha, znate ono hoho rokt rokt ho ja bi to rokt sprčio/la hehehoho. Šta stvarno? :šok: Ona je meni muškobanjasta do jaja, .. samo pičkara, prostači, nema finese, a ni mjere... ne znam.. pa onaj njen piskutavi font, nametljiva je i u najpovršnijem postu. Navodno planira ugraditi ljubavne stihove i roza medvjediće u područje desnog stupca, ajd, neka joj je sa srećom valjda će pomoći. A tek ono njeno psovanje.. muška varijanta Indire Vladić (taj isto ima višak muških hormona), kad stanu bacati onim svojim bombama od psovki lijevo-desno, naprijed-nazad, aaajme! Ustvari je predvidljivo da ju je Kozmo odlučio proglasiti najčeličnijom šakom domaceg interneta, ali bila bi još bolja fora da su pronašli njeno pravo zanimanje, da vidimo jel stvarno novinarka il šta.. kladim se da nije ni novinarka ni balerina na kiosku ni goblen-vezerica u radničkoj menzi ni neko drugo ženstveno zanimanje... Sto posto je ili drvosječica, ili rudarka, vatrogasica, stolarica, zidarka, antlogorica, ljevalica, bauštelka, krotiteljica slonova, daviteljica lavova, gutačica mačeva, žderačica stakla, probijačica neprobojnog čelika, probna padobranka, krvnica, prenaprezačica betona, iscjeđivačica hrastovine, kranlija, grobarica, majstorica na kolinju, egzekutorka, dizačica utega, muška striptizetna, bacačica kladiva, mesarica, smetlarka, kondukterka, boksačica, lovica na krokodile, ragbijašica, beračica drveća, pjevačica Kolonije, visoko tlačna prešalica, profesionalna muškarica, čuvarka čuvarki zatvora, izbacivačica, rastrgačica, zgazivačica, koljačica, sabijačica, smrviteljka, terminatorka, zdrobiteljka krupnog otpada, meljačica kave golim rukama, ili ubilica... nešto od to troje.

Sjećam se da su je jednom pitali jel ona u sado-shy-mazo điru, a ona se naravno grohotom, kako samo ona zna, cerekala i rekla kako su to predrasude prema njoj i njenom omiljenom blogeru i da oni imaju sasvim običan seks. Yeah, right. Ta, čovječe, jednim udarcem čela u čelo ošamuti sadističkog partnera, nema tu mrdanja kod nje! Šta vi nju možete zamisliti kako nježno-mazohistički šaputa Draaagi, muči me? i mazo se uvija? Ja nju mogu zamisliti kako kratko, glasno i odrešito podrigne "Mali!! Ovamo da si se nacrt'o!! Nemoj da ti nabijem šaku u grlo i polomim ti rebra iznutra!". Brrr..

Blago rečeno: Annie se čini vrlo zadovoljna sobom, izbija ta jedna unutarnja sigurnost iz nje (blago rečeno).. ili je samo previše nabrijana i man-ična, tko će ga znati, ali ocito joj je samokritičnost strana kao koncept.. Uostalom, čovječe, ženska je digla i neku slavu i to na šta.. ono.. ne znam.. Ženska je skromnih bontonovskih kapaciteta, ali se čini da je duboko u sebi ipak okej, pozitivna osoba... duboko, duboko, duboko, duboko, duboko, duboko u sebi... uvijek je vesela (manična rekao bih), bez kompleska priča o svom odrastanju u vukojebini, spavanju u jarku/njivi/polju, gaženju mravi, karanju s harmonikašima, itd. Postovi su joj o č a j to ne moram ni naglašavati, ali koliko se ona dugo već održavaj na kuul listi - za nepovjerovati!

Nego, da se mi vratimo na temu posta: može li itko razrješiti misteriju što se zapravo događa s Annie?


Izbori.





Dobro, koja je prava istina o Annie DEM.?
Annie je muškarac zarobljen u ženskom blogu.
Annie je žena zarobljena u muškom blogu.
Annie ima pišu, brkove, obrijanu glavu, neobrijanu bradu, Adamovo rebro, Kainovu jabučicu, Abelova ramena, pjetleća prsa, i zulufe.
Ja sam "Bio sam u prolazu" i volim Indire.
Ne znam i ne želim znati. Jebi se ti i tvoj glupi poll, saću ti ga nabit na tu glavu ćelavu... kad te zašarafim vrtiće ti se te strelice i do stostrukom brzinom. Tvoja Annie.


View current results




  • A jadno je kako ljudi gledaju druge ljude kroz unutrasnji izgled. I ova anketa je jadna, stvarno sam imala vise misljenje o tebi... - ADM , 15.01.2005. u 18:23


  • daj se opusti, ovo je sve zajebancija.. ne znam što te tak uvrijedilo u postu, skoro sve je na ovom blogu sprdačina.. nego, kako ti gledaš Annie? Kroz vanjski izgled? ;)) jebote, živi od toga kako prica i piše na BLOGU, zake mi se uzima pravo da to komentarim? :P na krivom mjestu prozivaš zbog političke (ne)korektnosti.. ;) - OvajOnaj, 15.01.2005. u 18:38


  • ovaj-><-onaj