Pure zen:
___________________________

Stvari nisu onakve kakvima se čine, niti su drugačije

Orionova (iz)maglica

28.06.2004., ponedjeljak

Smrt na cesti

Strašno.
Ne mogu vjerovati da ljudima i svoj i tuđi život tako malo vrijede. Jer, kako drugačije objasniti sva ta divljanja, kršenja najvažnijih pravila pri brzini od sto i nešto na sat i svakodnevne smrti na našim cestama. Počinjem bit paranoična kad se sjetim puta na more koji ću ja morati odvoziti jer, htio ne htio, u svakom trenutku možeš biti žrtvom kakvog manijaka koji u zavoju pretječe šleper preko duple pune crte. Imajući valjda povjerenje u svoje sposobnosti, kockarsku sreću, božju providnost ili tko zna što? Ma znate, jebe mi se ak se neko hoće zakucat u drvo pri punoj brzini jer ga je ostavila žena ili jer ga šef yebe ili zato što mu život generalno sucks, ali mi je prestrašno to što se ti i takvi olako kockaju s tuđim životima. Koji će nam kuratz rat kad preko 300 ljudi pogine u nepunih 6 mjeseci?!

Treba po tom sebičnjačkom mentalitetu vozačke nekulture raspalit žestokim novčanim kaznama, ma treba to sve pozatvarat, poslat na goli otok, treba maknut ubojice s autocesta. Što prije i pod hitno!

- 20:16 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blogoglagoljivost
ovo je blog koji će redovito pratiti stanja svijesti i tijek misli, iako su mogući i poneki hormonalni ispadi (uobičajan ritam je svakih 28 dana, od danas) :-)
Omnia mea mecum porto
Sve svoje nosim sa sobom

____________________________

Tu bi, kao, trebali bit meni dragi blogovi, ali ih ljubomorno čuvam samo za sebe.

Nema prepisivanja.

Ne dam da ih nitko drugi čita!


____________________________