Brzina

Prekratki mi dani. Prebrzo mi prolaze. Pretjerano. Ustajem prerano, liježem prekasno, a oni i dalje prekratki. Prestrašno. Previše toga za obaviti u jednom danu, a on mi jednostavno prekratak... Ne pretjerujem.

Image Hosted by ImageShack.us
Moja sestra, moja sestra i ja


Image Hosted by ImageShack.us
Što bi više čovjek tražio?!

31.03.2007. u 22:14 | 7 Komentara | Print | # | ^

eto!

Od prekjučer sam ponovo u posjedu potpuno oporavljenog pc-ja.
Apstinencija od surfanja, bloganja i mailanja trajala je i nekoliko tjedana. Prošlo mi za tren! I uopće nisam bila očajnica zbog nemogućnosti bavljenja već nabrojanim aktivnostima. Drago mi je to saznanje, budući se sjećam s kakvom sam radošću pristupala svaku večer pc-ju nakon što bih N. otpratila u san. Drago mi je saznanje kako i jest bila radost, ali očito nezačinjena ovisnošću.

Eto, i godišnji odmor je završio. Bio praaaaavo dug. Iako puste planove skovah za nas dvije, šipak. Kako se veli: čovjek snuje - Bog određuje. Prihvatih to kao takvo i bome, lakše je bilo pojmiti kako nas očekuje nenapuštanje našeg malog mjesta. Zbog N. obaveza vikendom, svi planovi, pa makar bili i vikendaški, dobili su odgodu. Ne odustajemo, pa ma kad ih ostvarile!

U međuvremenu, od mog ex muža dobih na razmatranje ponudu da nas dvije Božić i Novu godinu provedemo kod njega na daaaaaalekom istoku :) Naravno, rekoh mu kako je još prerano znati kakve ću obaveze tada i na poslu imati, ali tko zna?! Kad bih si sama takvo egzotično putovanje mogla priuštiti? Nikad! Opet, u 2. ruku, ne bih ni u snu voljela dovesti ga u sumnju kako bi se među nama moglo išta dogoditi! Ni u ludilu! A prisjećajući se našeg Novogodišnjeg sms dopisivanja i njegove kuknjave nad svim svojim, kako on kaže: idiotskim potezima vezanim za naš brak i odnos, mislim kako bi možda i mogao davati nade takvom scenariju. To ne bih nipošto željela. No, do tada ima još dugo, iako vrijeme brzo prolazi... A možda se i on u međuvremenu predomisli :)

Drago mi je što opet mogu obilaziti drage mi blogove!

Image Hosted by ImageShack.us

24.03.2007. u 21:08 | 13 Komentara | Print | # | ^

jupi ja ja, jupi jupi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Zvoni mobitel.
Broj nepoznat...
Javim se. "Zovemo vezano uz popravak Vašeg pc-a".
Ja (usrana): "Aha... Dobar dan..."
"Sve je riješeno, zamijenjena je matična ploča i sad je sve u redu:"
"Aha... Hvala... I, koliko će me to veselje stajati?"
"Ma, ništa! Matična ploča je još pod jamstvom!"
"Ajme!!! Super! Ma, baš super!!! Nego, znate, uopće se ne razumijem u unutrašnjost kutije... Što je sa svim onim pohranjenim unutra...?"
"Sve je i dalje unutra. Sve je u redu s hard discom. Znate, matična ploča je....................."
"Da, da, da... Hvala! Sjajno! Super! Neki dobar dan danas!!! Hvala još jednom!!!"
"Adio!"
"Adio!"

I tako, nazahvaljivala se ja kao da mi iz džepa daju, a ne kao da sam to sve skupa masno platila pri kupovini kod isth, kao što i jesam...

Ove dane dolazi doma!No, dok nema pc-ja, iskoristih slobodne večeri za posvetu životnom prostoru, bojala sam sobe i krenula u oslikavanje kuhinjskog zida... na svijetle dijelove dolaze kombinacije žute, zelene i crvene boje... Bila vrijedna... i još ću duuuuugo morati to ostati....
Image Hosted by ImageShack.us

18.03.2007. u 13:17 | 6 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Studeni 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (5)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (4)
Siječanj 2007 (17)
Prosinac 2006 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvKomentari da/ne?

Opis bloga

e-mail: okosjenki@net.hr


Kao prvo, trebalo bi pokazati kako Kosjenka i Regoč izgledaju.
Dakle, na internetu sam našla malog Regoča, dok se Kosjenku nikako nije dalo uhvatiti. Onda sam si prije par minuta dala truda, pa sam je pokušala nacrtati onakvom kakvu bih je zamislila današnjom maštom. I evo ih:

Image Hosted by ImageShack.us
Regoč


Image Hosted by ImageShack.us
Kosjenka


Budući sam do prije par godina, što se frizure barem tiče, bila Kosjenkina sušta suprotnost, od kako sam pustila kosu, a koja je, valjda nakon toliko godina zatočenistva luđackom brzinom krenula rasti, mnogi iz bliske mi okoline, u šali znaju reći da izgledam upravo kao Kosjenka, iako smo bojom kose u velikom raskoraku! (A ni frizura nije baš ista!)
Zašto nisam blog nazvala samo "Kosjenka"?
Razmišljala sam o tome i zaključila kako će se u nekim trenucima zasigurno pojaviti kakav Regoč, ili će neki od prošlih Regoča biti spomenuti u nekom kontextu (Regoč: metafora za bilo kojeg muškarca koji bi eventualno bio ili je već spomenut: brat, otac, ex muž, ev. dečko, prijatelj, susjed, župnik, rođak, kolega...), strpah i njega u naslov bloga.
I tako se rodio ovaj blog.
Ništa osobito mudro i novo u ovom blogu neće se naći. Pišem ga uglavnom kao vrstu dnevnika i objavljujem svoje fotografske uradke za koje ne mislim kako su umjetnička djela, već su po nečemu meni osobito drage, pa mi ih lijepo vidjeti kao dekoraciju mojih misli.
Sve je to i dio moje opčinjenosti napretkom ove vrste tehnologije.
No, iz toga se izrodila jedna jako dobra stvar, a to je virtualno upoznavanje drugih i suosjećanje s tuđom radosti, a bome nerjetko i tugom.
Ecco. To bi bilo to o Kosjenki. A i Regoču.

Linkovi

ljudi koje rado pročitam:

POST SECRET
NOVOGODIŠNJE LUDILO
BROD U BOCI
HEROSTRAT(IŠTE)
MENTINA
RUDARICA U SEOSKOJ IDILI
ZG DNEVNIK
012 STATION
FANNY
MUDRI I NJEGOVE PREKRASNE FOTOGRAFIJE
MELANCHOLIA
i još ih ima!!!