Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okosjenkiiregocu

Marketing

eto!

Od prekjučer sam ponovo u posjedu potpuno oporavljenog pc-ja.
Apstinencija od surfanja, bloganja i mailanja trajala je i nekoliko tjedana. Prošlo mi za tren! I uopće nisam bila očajnica zbog nemogućnosti bavljenja već nabrojanim aktivnostima. Drago mi je to saznanje, budući se sjećam s kakvom sam radošću pristupala svaku večer pc-ju nakon što bih N. otpratila u san. Drago mi je saznanje kako i jest bila radost, ali očito nezačinjena ovisnošću.

Eto, i godišnji odmor je završio. Bio praaaaavo dug. Iako puste planove skovah za nas dvije, šipak. Kako se veli: čovjek snuje - Bog određuje. Prihvatih to kao takvo i bome, lakše je bilo pojmiti kako nas očekuje nenapuštanje našeg malog mjesta. Zbog N. obaveza vikendom, svi planovi, pa makar bili i vikendaški, dobili su odgodu. Ne odustajemo, pa ma kad ih ostvarile!

U međuvremenu, od mog ex muža dobih na razmatranje ponudu da nas dvije Božić i Novu godinu provedemo kod njega na daaaaaalekom istoku :) Naravno, rekoh mu kako je još prerano znati kakve ću obaveze tada i na poslu imati, ali tko zna?! Kad bih si sama takvo egzotično putovanje mogla priuštiti? Nikad! Opet, u 2. ruku, ne bih ni u snu voljela dovesti ga u sumnju kako bi se među nama moglo išta dogoditi! Ni u ludilu! A prisjećajući se našeg Novogodišnjeg sms dopisivanja i njegove kuknjave nad svim svojim, kako on kaže: idiotskim potezima vezanim za naš brak i odnos, mislim kako bi možda i mogao davati nade takvom scenariju. To ne bih nipošto željela. No, do tada ima još dugo, iako vrijeme brzo prolazi... A možda se i on u međuvremenu predomisli :)

Drago mi je što opet mogu obilaziti drage mi blogove!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.03.2007. u 21:08 sati.