Što se događa sa svijetom?

utorak , 26.07.2016.



Brojni pokolji u zadnjih nekoliko dana potaknuli su me na razmišljanje i uopće pisanje na ovu temu. Zaista, pitam se što se događa? Znam da se svake minute u svijetu počini neki zločini a da mi o tome nismo ni informirani, ali sve ovo me pomalo plaši.

Inače radim u jednoj velikoj medijskoj kući i takve informacije saznajem iz prve ruke, prva. I ovih dana kada su se desila ova sranja u Njemačkoj... strašno. Rastužila sam se. Ginu nedužni ljudi zbog nečije psihičke poremećnosti. Isto imam mišljenje da je Europa malo previše otvorila vrata izbjeglicama. Nemam ništa protiv njih, ali mislim da je trebalo biti veće kontrole. Ne znam ni sama kakve, ali mislim da je trebalo.

Čini mi se kao da će se to sve češće događati, a mi samo čitamo o tome i zgražamo se. Neki prelete vijest, neki ni ne vide, a neke rastuži i zabrinu se.

Puno seremo po našoj zemlji da je ovakva i onakva. I je, politički je sjebana a onda sve ostalo. Ali ja se pored svega toga osjećam nekako sigurno. Mislim da nismo meta tim bolesnicima i da bar neko vrijeme mogu mirno disati.

Ne znam da li sam jedina, ali tako me prođe jeza kada vidim te bradate muslimane da hodaju po gradu, po trgovačkim centrima. Nemam ništa protiv muslimana, ali stvarno. Nemam protiv nikoga ništa, niti protiv druge vjere, rase, nacionalnosti, opredjeljenja...liberalna sam. Ali nakon svih ovih sranja šta su se desila, prođe me jeza kad ih vidim, pogotovo s tim torbama. Nije mi ugodno pored njih i odmah pomišljam da će se najgore dogoditi. Nadam se da neće. Da ćemo uvijek moći slobodno hodati po našoj zemlji u kojem god dijelu bili.

Oznake: terorizam, terorist, Hrvatska, sigurnost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.